Gönderen Konu: klan hakkin bilgi  (Okunma sayýsý 1300 defa)

Çevrimdýþý Scholar

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Scholar
  • Klaným : saldýr bana
klan hakkin bilgi
« : 23 Temmuz 2014, Çarþamba - 08:33 »
Es selamý aleykum ;
Oncelikle Ýyi eðlenceler arkadaþlar  ben oyunu yeni öðreniyorum .
benim iki adet köyüm var ve  klan. Hakkýnda bilgi almak istiyorum . klan kalem kurulu ikisinde de biri yuksek lwl
1-) mesela  þuan mevcut klandan Ayrýlsak  baþka bi klana katýlmak içi n herhangi bi bekleme cezasý alirmiyim acaba .
2-)ve bu klanlar savaþý yormuþ buna katýlmanýn veya katilmamamin ne gibi fazdasi veya zararý olur.

Çevrimdýþý muhayri mutiþ mami

• 68.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 414
  • Rep Puaný : 10
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 91 Mesajý Toplam
    116 Kere Beðenildi
  • COC Nick : mutiþ mami
  • Klaným : yok
Ynt: klan hakkin bilgi
« Yanýtla #1 : 23 Temmuz 2014, Çarþamba - 16:37 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Es selamý aleykum ;
Oncelikle Ýyi eðlenceler arkadaþlar  ben oyunu yeni öðreniyorum .
benim iki adet köyüm var ve  klan. Hakkýnda bilgi almak istiyorum . klan kalem kurulu ikisinde de biri yuksek lwl
1-) mesela  þuan mevcut klandan Ayrýlsak  baþka bi klana katýlmak içi n herhangi bi bekleme cezasý alirmiyim acaba .
2-)ve bu klanlar savaþý yormuþ buna katýlmanýn veya katilmamamin ne gibi fazdasi veya zararý olur.
hiç bi cezasý yok çýkýp girmenin ama klan savaþýndan çýkarsan kaldýðý süre kadar klan savasýna katýlamazsýn o zaman klan savaþýna katýlmanýn zararý kaybedersen askerlerin iksirleri gider o zararý var yararý  bonus ganimet oluyo kazanýrsan ondan alýyorsun 1 yýldýz  alsan bile bide savaþýrken de ganimet var ama o daha azklan savaþýna katýlman için de cezan olmamasý gerek bir de mesela 37 kiþisiniz klanda sen 36.sýn önünde cezalý varsa katýlýrsýn yoksa katýlamazsýn ve de klan kurmak için en az 50 level ol yoksa kimse gelmiyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

BU KLANDA TÜRK KLANLARININ EN ÝYÝSÝ OLABÝLCEÐÝNE ÝNANIYORUM... ve çok ilgimi çektiði için Treearms abininin fotosunu alýyorum=)

muhayri mutiþ mami 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Scholar (27 Temmuz 2014, Pazar - 08:16)

Çevrimdýþý Scholar

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Scholar
  • Klaným : saldýr bana
Ynt: klan hakkin bilgi
« Yanýtla #2 : 27 Temmuz 2014, Pazar - 08:18 »
Tskklr.!