Gönderen Konu: Tek savaþtan 50 kupa  (Okunma sayýsý 1609 defa)

Çevrimdýþý athhajar

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Tek savaþtan 50 kupa
« : 26 Temmuz 2014, Cumartesi - 18:00 »
Merhabalar arkadaþlar benim köyüm 36 level koy binam ise 5.seviye.  ben surekli okcu üretimi yapýp koy binasý dýþarýda olan koylere saldýrýp kupa kasiyorum. Kupa sayým 1858 altýnI ligdeyim. Saldýrdýðým kisilerin koy binalari 7 8 9 oluyor genelde. Rakiplerim bana saldýrýnca 50 kupa alýyorlar.  Bu normalin çok üzerinde bir rakam. Neden boyle oluyor bilen varsa yardýmlarý çok makbule geçer.  Telefondan yazýyorum bu yüzden imla kurallarýna pek uygun yazamadým bu yüzden de Özür dilerim cevaplayanlara simdiden çok teþekkürler

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 703
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Uzay Altay
  • Klaným : EYÜP SULTAN
Ynt: Tek savaþtan 50 kupa
« Yanýtla #1 : 26 Temmuz 2014, Cumartesi - 18:15 »
Senin köy binan 5. Seviye , rakiplerinin ise 7 ve üstü. Yani seni çok rahat yenebilecek güçte.
Sen onlara saldýrýyorsun , senin kupan da onlardan yüksek.
Onlar da kupa ve ganimetleri geri almak için sana ÝNTÝKAM SALDIRISI yapýyorlar .
Intikam saldýrýsýnýn özelliðidir, kupayý fazla gösterir ( 50 hatta 60 kupa bile gösterebilir . )
Onlar da seni yendiði için orda görünen tüm kupayý alýrlar.
Ayrýca sana tavsiyem, gümüþte ve bronz 1-2 arasýnda takýlman ( özellikle gümüþ bayaðý iyi )
Saygýlarýmla....

Saygýlarýmla.....

Foruma geri döndüm , artýk akþamlarý düzenli olarak burda olmaya çalýþacaðým.

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

uzaya 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: (28 Temmuz 2014, Pazartesi - 01:32)

Çevrimdýþý berke_35

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 61
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    11 Kere Beðenildi
  • COC Nick : berke
Ynt: Tek savaþtan 50 kupa
« Yanýtla #2 : 28 Temmuz 2014, Pazartesi - 01:18 »
Kupa kasarken öyle oluyo kardeþim bende þu aralar görev icabý kristal lige çýkmaya çalýþýyorum 1905 kupam vardý oyuna girim bir iki savas daha yapýp kupa kasayým dedim bi baktým -49 Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap arkadaþýnda ddigi gibi intikam saldýrýlarý böyle oluyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap