Gönderen Konu: 8.seviye duvarlý, 8.seviye köy  (Okunma sayýsý 1373 defa)

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 430
  • Rep Puaný : 11
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ASSASSIN
8.seviye duvarlý, 8.seviye köy
« : 27 Temmuz 2014, Pazar - 00:15 »
Öncelikle merhaba arkadaþlar benim bi sorum var. Ýnternette, globalde vs köyler görüyorum ve bu köylerin köy binasý 8 ve duvarlarýda 8 oluyor ve genelde 80 level görüyorum. Savunmalarý full benimde köyümün savunmalarý full denilebilir sadece 1 tane gizli tesla ve hava savunmalarý kaldý. Yani benimde savunmalarým full týpký onlarýn ki gibi hatta 84 levelim duvarlarýmýn yarýsý 6 yarýsý 7. Bilen varmý bu adamlar ne yapýyor ki hem köyünü fullemiþ hemde duvarlarýný 8 yapmýþ gerçekten çok merak ediyorum sýk sýk böyle köylerle karþýlaþtýðým için Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Not:hep iyi ganimet bulabildikleri için derseniz bende hep iyi ganimet bulabiliyorum

Game Center:'Fiery Dagger'                                    
                                        Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý mrnobody

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : MR. NOBODY
  • Klaným : ETÝ PUF
Ynt: 8.seviye duvarlý, 8.seviye köy
« Yanýtla #1 : 27 Temmuz 2014, Pazar - 01:44 »
benim de köy binam 8. duvarlarýmýn hemen hemen yarýsý 8 savumamda hala eksiklikler var. muhtemelen savunmam fullenene kadar benim de duvarlarým 8 olur. tavsiyem ise daha çok savaþ yap, sadece iþçi boþa çýkýnca yeniden birþey yükseltmek için deðil duvarlar için de ganimet biriktir. hatta gerekirse boþ günlerinde 1 iþçiyi boþa çýkar ve duvar kasmak için kullan.

MR. NOBODY
ETÝ PUF

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 27 Temmuz 2014, Pazar - 12:04 »
Aynen öyle yapýyorum inþaatçýlarýmý uZun süren yükseltmelerle meþgul edip o sýrada depoyu dolduruyorum ama önceliði savunma binalarýna verdiðim için iþçi boþa çýktýðý anda altýnýn yarýsý gidiyor

Yüksel129 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: mrnobody (29 Temmuz 2014, Salý - 15:53)

Çevrimdýþý Veremlex

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 11
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Avanos
  • Klaným : LODOS
« Yanýtla #3 : 31 Temmuz 2014, Perþembe - 11:31 »
Bahsettiðin köylerden biriside bana ait sanýrým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Köy binam 8,duvarlarýmýn tamamý 8 savunmayý da yükseltiyorum ayný zamanda.
Sorunun cevabý ise þu;4 iþçim var 3'ü sürekli inþaa halinde kalan son iþçiyle duvar yükseltiyorum.Sürekli savaþ yapýp günde ortalama 7 veya 8 tane 8.sev duvar yapýyorum bu þekilde çok kýsa sürede duvarlarým yükseldi.Herkes þaþýrýyor tabi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
DOLUN4Y claný avanos nickim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 31 Temmuz 2014, Perþembe - 11:34 »
Hee demek öyle o zaman bende bi iþçimi boþda tutuyum depomu fullediðimde basarým duvarlarý  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 31 Temmuz 2014, Perþembe - 11:34 »
Oyunda bakým varmýþ neyse sonra bakarým