0-15 SeviyeMadenlere ve depolara önem verilmeli.Çünkü belediye binasının fiyatları birden uçuyor ve ileride iyi bir savunma yapman için 1 adım öndesin demektir. Madenlerden sonra kesinlikle savunma araçları (top,okcu kulesi,havan) yükseltilmelidir.
15-40 SeviyeMadenler ve depolar yükseldi saldırılar almaya başladınız. Savunmayı yükseltmenin zamanı geldi . Benim fikrime göre savunma sıralaması böyledir:
1)
Havan:1. Sırada olmasının nedeni 15-25 seviyeleri arasında en fazla 2. Seviye askerlerle karşılaşırsınız ve havanda alan tesiri olduğu için kesinlikle okçu ve goblinlerin ölmesinde büyük rol oynar.
2)
Okcu Kulesi: 10. Seviyeye kadar yükselir ve toptan daha çok hasar verir (11. Seviye top hariç) 2. Olmasının sebebi ise toptan daha çok hasar vermesi
3)
Klan Kalesi:En iyi savunma aracıdır. 4. Seviyeye kadar çıkarılır. En fazla 25 kapasitelidir. Bana kalırsa içine okçu konulmalıdır çünkü yakın temasa geçmeden atış yapıyor. Ve mesela hava savunmanız yıkıldı takır takır balonları indirir .
4)
Büyücü Kulesi:Kesinlikle yükseltilmelidir ve alan tesiri yapar . Kimine göre savunmada etkili olur ama süper bir ganimet koruyucusudur.
5)
Gizi Tesla: Kesinlikle harika bir şey. Dümdüz gidiyorsunuz ve önünüze aniden çıkıyor . Sonradan yükseltmesinin sebebi geç elde etmeniz.
6)
Hava Savunması: Balon bğve ejderha savunmalarında ön plandadır ve kesinlikle önem verilmelidir.
7)
x-Topu: Gözde fazla büyütülmemelidir . 3. Seviyeye kadar çıkarılır. Biz nasıl mobil cihazlarımızı elektirik ile depo ediyorsak x topuda iksir ile şara edilir. En fazla 75 hasar verir.
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapBarbar Kral: Okcu kraldan daha önce yükseltilmelidir çünkü daha fazla hasar veriyor.hem savunma hem saldırıda kullanılabilir.
9)Okcu Kraliçe9. Seviye binada verilir iyi bir savunma aracıdır .
Çok uğraştığıma inanın yardımcı olabildiysem repi eksik etmeyin iyi oyunlar bol zaferler:)