Gönderen Konu: Klan Savasinda ön savaþ (hileli 2 yöntem)  (Okunma sayýsý 31724 defa)

Çevrimdýþý cgobel

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : cgobel
  • Klaným : Laylidi Lom
Klan Savasinda ön savaþ (hileli 2 yöntem)
« : 30 Temmuz 2014, Çarþamba - 23:53 »
1. Hile yöntemi android için (Root gerekli)

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Buradan izleyin video içerisinde programin linki paylasiliyor, kurduktan sonra videoda ne yapiliyorsa dikkatle izleyin çünkü programin dili Çince
Faydasi nedir ne ise yariyor derseniz ornegin istediðim kiþiye sahte saldiri yapabiliz, peki ne faydasi var sahte saldirinin diyeceksiniz! Klan savasinda veya intikam almada super ise yariyor askerleri nereden nasil gondereceginizi ve 3* alabiliyormusun alamiyormusun onu öðrenmek için çok güzel.

2. Hile yöntemi
Herkesin yapabileceði bir yöntem program veya telefonu rootlamaya gerek olmadan yapilmakta

oyun içerisinde intikam da veya klan savasinda savasi baslattigimizda 30sn suremiz var o sure bitmeden vazgeçme hakkimiz var! Bu yüzden savasi baslat diyip 30sn bitmeden ana ekrana dönüp uçak moduna alin veya net baglantisini kesin oyuna donup saldirin savaþ bittiðinde oyun size uyari verecektir "sunucuyla bað. Kesildi yeniden yükle" diye, net baglantisini acip oyuna geri girin askerlerin büyülerin durduðunu göreceksiniz. Ne faydasi var? Yenebiliyormusun sure bitmeden 3* alabiliyormusun öðrenmeye yariyor.

cgobel 'nin Mesajlarýný Beðenen 4 Kullanýcý: kyoBEKÝR (18 Temmuz 2017, Salý - 16:46), SalihYankin (19 Þubat 2015, Perþembe - 17:55), DARK FOCUS (26 Ocak 2015, Pazartesi - 22:35), FoSTeR (10 Aðustos 2014, Pazar - 19:15)

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
Ynt: Klan Savasinda ön savaþ (hileli 2 yöntem)
« Yanýtla #1 : 31 Temmuz 2014, Perþembe - 22:02 »
Kardeþim oyunda baðlantýyý kestigin an oyun anýnda baglantý hatasý verir! Dediðinin olmasý mümkün görünmüyor.  Vesselam

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: zýya (04 Aralýk 2017, Pazartesi - 14:30)

Çevrimdýþý cgobel

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 01 Aðustos 2014, Cuma - 04:11 »
Kardeþim oyunda baðlantýyý kestigin an oyun anýnda baglantý hatasý verir! Dediðinin olmasý mümkün görünmüyor.  Vesselam

Anlattiklarimi bizzat bire bir denedinizmi?

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #3 : 01 Aðustos 2014, Cuma - 09:50 »
evet baðlantýyý kestiðin an oyunda kopuyor. vesselam

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #4 : 01 Aðustos 2014, Cuma - 10:53 »
1. Hile yöntemi android için (Root gerekli)

Buradan izleyin video içerisinde programin linki paylasiliyor, kurduktan sonra videoda ne yapiliyorsa dikkatle izleyin çünkü programin dili Çince
Faydasi nedir ne ise yariyor derseniz ornegin istediðim kiþiye sahte saldiri yapabiliz, peki ne faydasi var sahte saldirinin diyeceksiniz! Klan savasinda veya intikam almada super ise yariyor askerleri nereden nasil gondereceginizi ve 3* alabiliyormusun alamiyormusun onu öðrenmek için çok güzel.

2. Hile yöntemi
Herkesin yapabileceði bir yöntem program veya telefonu rootlamaya gerek olmadan yapilmakta

oyun içerisinde intikam da veya klan savasinda savasi baslattigimizda 30sn suremiz var o sure bitmeden vazgeçme hakkimiz var! Bu yüzden savasi baslat diyip 30sn bitmeden ana ekrana dönüp uçak moduna alin veya net baglantisini kesin oyuna donup saldirin savaþ bittiðinde oyun size uyari verecektir "sunucuyla bað. Kesildi yeniden yükle" diye, net baglantisini acip oyuna geri girin askerlerin büyülerin durduðunu göreceksiniz. Ne faydasi var? Yenebiliyormusun sure bitmeden 3* alabiliyormusun öðrenmeye yariyor.

2. Yöntemi denedim bizzat çalýþýyor bir hile deðil oyun açýðý gibi birþey denendi yani

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: (02 Aðustos 2014, Cumartesi - 00:18), cgobel (01 Aðustos 2014, Cuma - 14:49)

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #5 : 02 Aðustos 2014, Cumartesi - 00:18 »
Kardeþim bilgisayardamý, telefonda mý denedin? Baglantiyimý kestin? Ben baglantýyý kestim oyuna dondum oyunda kopmustu. Ben nereyi atlýyorum acaba ? Vesselam

Çevrimdýþý cgobel

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 02 Aðustos 2014, Cumartesi - 15:23 »
Kardeþim bilgisayardamý, telefonda mý denedin? Baglantiyimý kestin? Ben baglantýyý kestim oyuna dondum oyunda kopmustu. Ben nereyi atlýyorum acaba ? Vesselam

Android telefonda uçak moduna alarak yapi yorum, saldiriyi baþlatma dan önceki 30sn geri sayarken hizli bir sekilde uçak moduna alin.

Çevrimdýþý ahmetgndz15

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ahmet
« Yanýtla #7 : 02 Aðustos 2014, Cumartesi - 18:24 »
Tuzaklar calisiyormu bir de askerlerimiz gidiyor mu

Çevrimdýþý cgobel

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 02 Aðustos 2014, Cumartesi - 19:54 »
Tuzaklar calisiyormu bir de askerlerimiz gidiyor mu

30 sn gecmeden uçak moduna alirsan askerlerin gitmez, deneme amaçli bir farklý asker uretin uçak moduna alip savaþta kullanin sonra oyuna tekrar girin o bir tane üretilen asker duruyor mu kontrol edin maksat endiseniz kalmasin. Dusmanin tuzaklari elbette kurulu ise calisir

cgobel 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: ahmetgndz15 (02 Aðustos 2014, Cumartesi - 20:53)

Çevrimdýþý ahmetgndz15

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ahmet
« Yanýtla #9 : 02 Aðustos 2014, Cumartesi - 20:56 »
Cevabiniz için tesekkur ederim yalniz benim telefon discovery bunda uçak moduna geçince oyun kapaniyor demekki telefonda yapamiyoruz fakat bilgisayarda denedim  oluyor

Çevrimdýþý fengu

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 79
  • Rep Puaný : 2
  • Clash of Clans
  • 17 Mesajý Toplam
    23 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Stinky
  • Klaným : Derin Devlet
« Yanýtla #10 : 03 Aðustos 2014, Pazar - 01:39 »
Ben olayý tam anlamadým savaþýyoruz ama askerlerimiz gitmiyormu? Her savaþ için geçerlimi?

Çevrimdýþý cgobel

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
« Yanýtla #11 : 03 Aðustos 2014, Pazar - 04:01 »
Ben olayý tam anlamadým savaþýyoruz ama askerlerimiz gitmiyormu? Her savaþ için geçerlimi?

1. Yöntem deki yani programli olani yaparsaniz istediðin kiþinin üzerine gelip ziyaret et dediðimizde ona saldiri modunda baslar ornek en iyi oyunculardan seçtiðiniz biri veya klandan birini ziyaret et dediginizde sal diri modunda baslar saldirirsin fakat askerin gitmez ganimet gelmez.

2. Yontemde baglanti kesik oldugu icin askerin gitmez kazandigin ganimet gelmez. Sonuçta sahte saldiri.