Bir çoðunuz gibi ben de yogun iþ hayatýndan bir nebze sýyrýlmak için baþladým. Çok oyunlarla vakit geçiren biri deðilim fakat bu oyun gerçekten baðýmlýlýk yarattý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ YapÇok uzun yazmamam lazým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Benim klanýmýn yaþ ortalamasý 30. Maalesef yaþý küçük arkadaþlarý almýyoruz küfür vs nedenlerle ilgili. Pek katýlmasam da globaldeki sohbetlere bakýyorum. Bir çok
arkadaþým ülkemizde her jenerasyonda zeka düzeyinde azalma olduðunu ve sadece bu oyundaki insanlarýn çoðuna bakarak bunu anlayabileceðimi iddia ediyor. Ýstatistik kuyruklu bir yalandýr haliyle
tüm zamanýný oyunla geçiren bir ergenin bu jenerasyonun ortalamasýný vereceðine inanmýyorum.
Yine de eðer veriyorsa birbirine katlanamayan, eðitimsiz, IQ seviyesi düþük, EQ yani duygusal farkýndalýðý çok aþaðýlarda bu kadar insanýn olmasýnýn nedeninin düþünmeyen aptal toplum yaratma çabalarýnýn sonucu olarak görüyorum.
Kimse birbirine dayanamýyor. Bu kadar birbirine katlanamayan ülke yoktur herhalde. Ben 1 ay
norveç klanýnda bulundum, norsk globalinde takýldým, münferit olaylar haricinde kavga
eden, küfürleþen görmedim. Ne zaman bu hale geldik bilemiyorum. Globalimize yabancý
bir insan geldiðinde küfürler dolup taþýyor. Adama kendi dilinde cevap verdiðimizde
türkçe konusun diye uyarý geliyor.Yahu elin meksikalýsý tükçeyi nerde bilsin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Irkçý mýyýz biz?
Dinimizde ýrkçýlýk dinden çýkmadýr. Biz mevlanayý ne zaman unuttuk? Neyse Oyunda
bayanlara yapýlan tacizlerden bahsetmiyorum bile.
Kavgayý, küfürü engellemek için bunlara göz yummayýn. Herkes rapor etsin, herkes
bu kiþileri dýþlasýn ki küfür ve kavga moda olmaktan çýksýn.