Arkadaşlar Google hesabımın içinde oyun verilerini nasıl silebilirim? Google Ayarlarları'ndan siliyorum ama bağlandığım tekrar eski oyunumu hatırlatıyor. Hayır dediğimde de bağlanmıyorum. Ben oyuna tekrar başladım ama eski köyüm berbat fakat Google Play'e de bağlanmak istiyorum, yardımcı olabilir misiniz?