Gönderen Konu: Ganimet Zorlugu Çekiyorum ! :(  (Okunma sayýsý 4205 defa)

Çevrimdýþý emre0694

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 49
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Emre
  • Klaným : K3skhin-Büyük
Ganimet Zorlugu Çekiyorum ! :(
« : 02 Aðustos 2014, Cumartesi - 19:31 »
arkadaslar ganýmet bulamýyorum kafayý yiyecem ya ben kýþlalarý 9 yapmak ýstýorm ama ganýmet býr turlu gelmýor bunun nedenýný býlen varmý tek kýþladan ejder basma zorlugu cekýorm :s

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 430
  • Rep Puaný : 11
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ASSASSIN
Ynt: Ganimet Zorlugu Çekiyorum ! :(
« Yanýtla #1 : 02 Aðustos 2014, Cumartesi - 19:52 »
Köy binanýn seviyesini, ligini ve kupaný söyle

Game Center:'Fiery Dagger'                                    
                                        Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý emre0694

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
« Yanýtla #2 : 02 Aðustos 2014, Cumartesi - 21:29 »
koy býnam 6g16saat sonra 8 oluor kupam 1332 de lýgým gumus 1 deyým kýslalarým 9 7 7 5 ama ýkýsý melek oluyor 5 olan kýslaya bakma onuda yukseltecem ama sýmdý yuksek olanlarý halledýyýmký daha sonra dusuk olan kýslaya gececem kac kez altýnada cýktým ganýmet yok onlarý 9 yapmam lazým ama ganýmet yok
« Son Düzenleme: 02 Aðustos 2014, Cumartesi - 21:33 Gönderen: emre0694 »

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 703
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Uzay Altay
  • Klaným : EYÜP SULTAN
« Yanýtla #3 : 02 Aðustos 2014, Cumartesi - 21:41 »
100goblin 4 - 5 dev 5 duvar yýkýcý gerisini okçu yap .Dev , duvar yýkýcý ve okçularla ganimetin olduðu yere doðru delikler aç ve çevreyi biraz temizle. Arada dev ile birlikte goblin de yolla. Sonra goblinlerli özellikle sihirbaz kulelerine yakalanmayacak þekilde parça parça yolla , Ganimeti süpür . Ha bu arada sihirbaz kulelerini yok etmeye çalýþ dev ve okçularla. Bir de barbar kral varsa ve devlerin arkasýndan yollanýrsa süper oluyor.
Not : En baþta menzil dýþý olan binalarýn yanýna 1 er okçu býrak , clan askerlerini yok etmeyi unutma .

Saygýlarýmla.....

Foruma geri döndüm , artýk akþamlarý düzenli olarak burda olmaya çalýþacaðým.

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 02 Aðustos 2014, Cumartesi - 21:53 »
koy býnam 6g16saat sonra 8 oluor kupam 1332 de lýgým gumus 1 deyým kýslalarým 9 7 7 5 ama ýkýsý melek oluyor 5 olan kýslaya bakma onuda yukseltecem ama sýmdý yuksek olanlarý halledýyýmký daha sonra dusuk olan kýslaya gececem kac kez altýnada cýktým ganýmet yok onlarý 9 yapmam lazým ama ganýmet yok
doðru kupa aralýðýndasýn hatta ganimetin en iyi olduðu bölgede, oyun ayarlarýnda dil deðiþtir yine ara bu seferde ganimet çýkmazsa gümüþ 2 e düþ benim köy binam 7 olduðunda oralarda çok iyi ganimetler buluyordum

Çevrimdýþý benim adým name

• 30.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 97
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 28 Mesajý Toplam
    32 Kere Beðenildi
  • COC Nick : benim adým name
  • Klaným : KEBABÝSTAN
« Yanýtla #5 : 02 Aðustos 2014, Cumartesi - 22:03 »
bu iþ biraz sabýr iþi. ama gümüþ 1  ideal yer her zaman orda ganimet aramaya devam et bence. dil deðiþtirmenin de ganimeti etkilediðini sanmýyorum çünkü zaten çýkan rakipler dünyanýn dört bir tarafýndan oluyor.

Þimdi o sesini bi kes lan, beyin hücrelerimde Nicola Tesla
Yazcam diye boþa sarmýyom esrar, kafa boþ ama yine benim adým masta.

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 02 Aðustos 2014, Cumartesi - 22:09 »
bu iþ biraz sabýr iþi. ama gümüþ 1  ideal yer her zaman orda ganimet aramaya devam et bence. dil deðiþtirmenin de ganimeti etkilediðini sanmýyorum çünkü zaten çýkan rakipler dünyanýn dört bir tarafýndan oluyor.
sana bi soru souruyum az önce oyunum Rusçaydý ganimet bulamýyordum sonrada dili Ýngilizce yaptým 300.000 buldum sence hala dil deðiþtirmek ganimeti etkilemiyormu ?

Yüksel129 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: ahmet96 (02 Aðustos 2014, Cumartesi - 22:32), (02 Aðustos 2014, Cumartesi - 22:11)

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #7 : 02 Aðustos 2014, Cumartesi - 22:11 »
Kardeþim bende ilkzamanlar dil degiþtirme etkilemez diyordum ama deneyince gördüm ki hakikaten fark ediyor. Denemeni tavsiye ederim. Vesselam

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Nurlan (04 Aðustos 2014, Pazartesi - 10:39), ahmet96 (02 Aðustos 2014, Cumartesi - 22:30)

Çevrimdýþý emre0694

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
« Yanýtla #8 : 02 Aðustos 2014, Cumartesi - 22:12 »
bende suan cýndeyým aksamlarý cýn japonya sabahlarý norvec portekýz hollanda takýlýn dýyorlar
« Son Düzenleme: 02 Aðustos 2014, Cumartesi - 22:15 Gönderen: emre0694 »

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 02 Aðustos 2014, Cumartesi - 22:20 »

sana bi soru soruyum az önce oyunum Rusçaydý ganimet bulamýyordum sonrada dili Ýngilizce yaptým 300.000 buldum sence hala dil deðiþtirmek ganimeti etkilemiyormu ?
Evet bence bu mesele süpercell e sorulmalý en iyi o bilir  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Öteki yandan doðru da olabilir , yanlýþ da olabilir . Doðru olabilir e örnek verirsek :
Mesela verilen örnekler gibi farklý meridyenlerde ve farklý saatlerde olan ülkelerde ganimet miktarlarý da farklý olabiliyor.

Ama Rusya ve türkiye gibi meridyenleri yakýn olan ülkelerde de çok farklý ganimet çýkabiliyor , ya da Hollanda ile Portekiz gibi .

Yani doðru da olabilir , yanlýþ da . Dolayýsýyla en akýllýcasý bu bilgiyi süpercell den almak .
« Son Düzenleme: 05 Aðustos 2014, Salý - 13:28 Gönderen: uzaya »

Saygýlarýmla.....

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
« Yanýtla #10 : 02 Aðustos 2014, Cumartesi - 22:28 »
sana bi soru souruyum az önce oyunum Rusçaydý ganimet bulamýyordum sonrada dili Ýngilizce yaptým 300.000 buldum sence hala dil deðiþtirmek ganimeti etkilemiyormu ?
Evet bence bu mesele süpercell e sorulmalý en iyi o bilir : )

Öteki yandan doðru da olabilir , yanlýþ da olabilir . Doðru olabilir e örnek verirsek :
Mesela verilen örnekler gibi farklý meridyenlerde ve farklý saatlerde olan ülkelerde ganimet miktarlarý da farklý olabiliyor.

Ama Rusya ve türkiye gibi meridyenleri yakýn olan ülkelerde de çok farklý ganimet çýkabiliyor , ya da Hollanda ile Portekiz gibi .

Yani doðru da olabilir , yanlýþ da . Dolayýsýyla en akýllýcasý bu bilgiyi süpercell den almak .
bencede, ama yinede dil deðiþtirmekle ganimet çýkýyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
« Yanýtla #11 : 02 Aðustos 2014, Cumartesi - 22:31 »
Bende bir kez denemiþtim ganimet deðiþtirmeyi ganimet yine az gelmiþti ama duvarlar baya zayýflamýþtý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Saygýlarýmla.....