Anket

Oyunun fazla bekleme süresi canýnýzý sýkýyor mu? Paraya dayalilik biraz azalmalimi

Evet
Hayir

Gönderen Konu: Bekleme suresi ve nakit  (Okunma sayýsý 2236 defa)

Çevrimdýþý 10cet

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : CET
  • Klaným : Aman Tanrým
Bekleme suresi ve nakit
« : 03 Aðustos 2014, Pazar - 02:20 »
Bekleme suresi isi canimi sýkmaya basladi

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
Ynt: Bekleme suresi ve nakit
« Yanýtla #1 : 04 Aðustos 2014, Pazartesi - 10:34 »
bence süreler kýsa olsa normal bir bilgisayar oyunundan farký kalmazdý, böyle daha zevkli bir anda geliþince oyunun tadý da kaçardý. Ama þimdi sýkmýyor bence. Para olayýna gelirsek eee adamlar bunun için yapmýþ o kadar kafa yormuþ emek vermiþ, emeklerinin karþýlýðýný da almalarý gerek. vesselam

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: 10cet (29 Ekim 2014, Çarþamba - 16:02), ahmet96 (04 Aðustos 2014, Pazartesi - 16:05)

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 703
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Uzay Altay
  • Klaným : EYÜP SULTAN
« Yanýtla #2 : 04 Aðustos 2014, Pazartesi - 10:41 »
Bekleme süreleri uzun ama 5 adet inþaatçý para vermeden alýnabiliyor , dolayýsýyla rahatlýkla ayarlayabiliyorsun .

Ayný þirketin yapýmý olan boombeach te oynuyorum . Orda bir inþaatçý var ( ve daha fazla satýn alamýyorsun . )
Ama orda inþaat süreleri daha kýsa ( en uzun inþaat 2,5 gün . )
Iyi oyunlar...

Saygýlarýmla.....

Foruma geri döndüm , artýk akþamlarý düzenli olarak burda olmaya çalýþacaðým.

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

uzaya 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: ahmet96 (04 Aðustos 2014, Pazartesi - 16:06)

Çevrimdýþý koltrepa89

• 45.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 183
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 35 Mesajý Toplam
    41 Kere Beðenildi
  • COC Nick : omer faruk
  • Klaným : -
« Yanýtla #3 : 07 Aðustos 2014, Perþembe - 15:01 »
5 inþaatçýyý nakit kullanmadan alabilirsin onu geçelimde , sürelerde iyi aslýnda ufak tefek deðiþiklik olmalý ama mesela gizli tesla , izbe kýþla vb

Artýk bitti özge ve dilara . Büyük oynuyorum hedefim Rihanna Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Nick: RUZGARS
Klan:
TH:9

Çevrimdýþý Batuhan1700

• 39.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 132
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 30 Mesajý Toplam
    36 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Batuhan (pi sayýsý)
« Yanýtla #4 : 07 Aðustos 2014, Perþembe - 22:42 »
Yok bence gayet iyi .Vesselam...Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

BeNiM BiR SýRrIm vAr aÇýKlAnMaYaCaK KaDaR SýR.. BuNdAn çIkAr hIr,pAtLaMaLaR VuKu bUlUr dErT KaHýR.. SýRdAn gEçEn dIlIm oLsA HaLe dEðEr dIkEn.. bIlMeZ BiLeN AdAm oLuR,BeN BeN IkEn..

Yardýmcý olduysam rep + beðen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #5 : 08 Aðustos 2014, Cuma - 10:27 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Yok bence gayet iyi .Vesselam...Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

vesselam benim sözüm uleyynnn  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý ExaS

• 27.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 87
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 18 Mesajý Toplam
    21 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ExaS
  • Klaným : REQ N ' GTFO
« Yanýtla #6 : 11 Aðustos 2014, Pazartesi - 14:45 »
Bence kesinlikle kýsalmamalý bu kadar çok kiþi oyunu tamamen bitirebiliyorsa çoðu kiþi ise gem harcamadan bitirmiþken süreler bence ideal.Oyun ne kadar zor olursa o kadar iyidir herzaman.

Yazýmý Beðendiyseniz Beðen ve [ + Rep Ver ] Butonuna Týklayabilirsiniz. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

<3 Clash Of Clans Aþktýr <3
                                                      -ExaS

Çevrimdýþý Batuhan1700

• 39.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 132
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 30 Mesajý Toplam
    36 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Batuhan (pi sayýsý)
« Yanýtla #7 : 11 Aðustos 2014, Pazartesi - 21:01 »
Ýlk destekledimyine destekliyorum  atalarýmýz ne demiþ ''Sabreden derviþ muradýna ermiþ!''

BeNiM BiR SýRrIm vAr aÇýKlAnMaYaCaK KaDaR SýR.. BuNdAn çIkAr hIr,pAtLaMaLaR VuKu bUlUr dErT KaHýR.. SýRdAn gEçEn dIlIm oLsA HaLe dEðEr dIkEn.. bIlMeZ BiLeN AdAm oLuR,BeN BeN IkEn..

Yardýmcý olduysam rep + beðen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap