Gönderen Konu: Oyunda baþýnýza gelen kötü olaylar  (Okunma sayýsý 6822 defa)

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 430
  • Rep Puaný : 11
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ASSASSIN
Oyunda baþýnýza gelen kötü olaylar
« : 03 Aðustos 2014, Pazar - 13:13 »
Evet arkadaþlar oyunda, aslýnda savaþda diyelim baþýnýza gelen kötü þeyler nelerdir öðrenmek isterim biraz ben ekliyim
1. Oyunu býrakmýþ birine saldýrýrken devlerimi iyileþtirmek için þifacýný saldýðýmda güdümlünün benim þifacýmý bulmasý
2.devlerin duvarlara saldýrýrken iþ birliði yapmamasý
3. Bütün savunmalar devlere ateþ etmekle meþgulken o sýrada goblinleri saldýðýmda bütün savunmalarýn goblinleri hedef almasý

« Son Düzenleme: 03 Aðustos 2014, Pazar - 13:19 Gönderen: Yüksel129 »

Game Center:'Fiery Dagger'                                    
                                        Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
Ynt: Oyunda baþýnýza gelen kötü olaylar
« Yanýtla #1 : 03 Aðustos 2014, Pazar - 13:16 »
Kaleden sihirbaz çýkmasý

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen 3 Kullanýcý: @rif (27 Aðustos 2014, Çarþamba - 08:18), Vishard (27 Aðustos 2014, Çarþamba - 00:09), (03 Aðustos 2014, Pazar - 13:22)

Çevrimdýþý uchihali

• 61.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 322
  • Rep Puaný : 2
  • Clash of Clans
  • 75 Mesajý Toplam
    93 Kere Beðenildi
  • COC Nick : uchihali
« Yanýtla #2 : 03 Aðustos 2014, Pazar - 14:26 »
Asker basarken yanlýþlýkla altýndaki hepsini bitir tuþuna basýp gem harcamak.

uchihali 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: VÝCTORY (27 Aðustos 2014, Çarþamba - 01:20), fengu (03 Aðustos 2014, Pazar - 21:17)

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 703
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Uzay Altay
  • Klaným : EYÜP SULTAN
« Yanýtla #3 : 03 Aðustos 2014, Pazar - 22:23 »
Tam süper bir ganimetli biri çýkar da o anda tam savaþa bir 2 asker koyarýz , zap diye internet gider ya.... Giden ganimete üzülürüz . Baþýna gelince çok kötü oluyor .

Bir de clan savaþýnda tam kazandýk derken son 30 saniyede adamlarýn farký kapatýp savaþý kazanmalarý

Kara iksir kasarken altýn ve iksiri bol , altýn ve iksir kasarken kara iksiri bol adamýn gelmesi ( gerçi benim ordum esnek ama )

Tam çok istediðiniz bir inþaat için yeterli ganimeti bulmuþken inþaatçýnýn olmamasý

Barbar kralla klan savaþýnda saldýrmayý planlarsýnýz , planýnýzý yaptýktan sonra 2 dk oyunu kapatýrsýnýz , üstte saldýrý geldi diye yazý çýkar .

Siz girdiðinizde bir bakmýþtýnýz ki :

A. Barbar Kral öldürülmüþ ,  bir saat uyumasý gerekiyor ama klan savaþýný bitmesine daha az var

B. Siz savaþ tekrarýna bakmadan ordum ve büyülerim hazýr diye savaþa gidersiniz , sonra savaþýn ortasýnda bi' bakarsýnýz kral yok . Kral nerde  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Cevap : rakip krala azcýk hasar vermiþ,  2 dk uyumasý gerekiyor . Savaþ bittiðinde iþ iþten geçmiþtir ama kral ayakta duruyor .

Vs.vs.vs.

Saygýlarýmla.....

Foruma geri döndüm , artýk akþamlarý düzenli olarak burda olmaya çalýþacaðým.

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

uzaya 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: panzer1699 (14 Eylül 2014, Pazar - 15:07), VÝCTORY (27 Aðustos 2014, Çarþamba - 01:20)

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 03 Aðustos 2014, Pazar - 22:42 »
Tam süper bir ganimetli biri çýkar da o anda tam savaþa bir 2 asker koyarýz , zap diye internet gider ya.... Giden ganimete üzülürüz . Baþýna gelince çok kötü oluyor .

Bir de clan savaþýnda tam kazandýk derken son 30 saniyede adamlarýn farký kapatýp savaþý kazanmalarý

Kara iksir kasarken altýn ve iksiri bol , altýn ve iksir kasarken kara iksiri bol adamýn gelmesi ( gerçi benim ordum esnek ama )

Tam çok istediðiniz bir inþaat için yeterli ganimeti bulmuþken inþaatçýnýn olmamasý

Barbar kralla klan savaþýnda saldýrmayý planlarsýnýz , planýnýzý yaptýktan sonra 2 dk oyunu kapatýrsýnýz , üstte saldýrý geldi diye yazý çýkar .

Siz girdiðinizde bir bakmýþtýnýz ki :

A. Barbar Kral öldürülmüþ ,  bir saat uyumasý gerekiyor ama klan savaþýný bitmesine daha az var

B. Siz savaþ tekrarýna bakmadan ordum ve büyülerim hazýr diye savaþa gidersiniz , sonra savaþýn ortasýnda bi' bakarsýnýz kral yok . Kral nerde  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Cevap : rakip krala azcýk hasar vermiþ,  2 dk uyumasý gerekiyor . Savaþ bittiðinde iþ iþten geçmiþtir ama kral ayakta duruyor .

Vs.vs.vs.
gerçektende çok kötü þeyler

Yüksel129 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: (05 Aðustos 2014, Salý - 22:38)

Çevrimdýþý fengu

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 79
  • Rep Puaný : 2
  • Clash of Clans
  • 17 Mesajý Toplam
    23 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Stinky
  • Klaným : Derin Devlet
« Yanýtla #5 : 04 Aðustos 2014, Pazartesi - 02:00 »
Usta lige çýkmak için kupa kasarken parmaðýmýn kaymasý yüzünden 1 okçu koyarak 30 kupa kaybetmek çok acý verici

fengu 'nin Mesajlarýný Beðenen 4 Kullanýcý: Acunbay (25 Eylül 2014, Perþembe - 09:51), panzer1699 (14 Eylül 2014, Pazar - 15:07), VÝCTORY (27 Aðustos 2014, Çarþamba - 01:20), harunbaba141 (04 Aðustos 2014, Pazartesi - 21:45)

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #6 : 04 Aðustos 2014, Pazartesi - 02:17 »
Aþk acýsýda neymiþ
Siz hiç bütün ganimet madende diye saldýrýpda ganimetin depoda olduðunu gördünüzmü

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen 4 Kullanýcý: panzer1699 (14 Eylül 2014, Pazar - 15:07), VÝCTORY (27 Aðustos 2014, Çarþamba - 01:20), benim adým name (06 Aðustos 2014, Çarþamba - 00:53), (05 Aðustos 2014, Salý - 22:39)

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 05 Aðustos 2014, Salý - 22:33 »
Aþk acýsýda neymiþ
Siz hiç bütün ganimet madende diye saldýrýpda ganimetin depoda olduðunu gördünüzmü
çok oldu

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 05 Aðustos 2014, Salý - 22:37 »
Bir kere baþýma geldi çok kötü oluyor, hem de ganimetten kastýn 1000 lerde kara iksirse .
Aþk acýsýda neymiþ

En kötüsü tam barbar kralý almana 1 kara iksir kala internetin gitmesi, o anda saldýrý yiyip kara iksir kaybetmen , sonra tam yýldýrýmla kara iksþr kascakken elinin kayýp rakip barbar kralýn üstüne atmak .

Saygýlarýmla.....

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #9 : 05 Aðustos 2014, Salý - 22:40 »
Arkadaþ burdaki anlatýlan olaylarý insan okursa verem olur valla, Allah baþka dert vermesin kardeþlerim benim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap)  vesselam

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: VÝCTORY (27 Aðustos 2014, Çarþamba - 01:20), Nurlan (05 Aðustos 2014, Salý - 22:47)

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
« Yanýtla #10 : 05 Aðustos 2014, Salý - 22:43 »
Allah korusun , bu arada o barbar kralýn uyumasý olayý baþýma gelmiþti Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Saygýlarýmla.....

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #11 : 05 Aðustos 2014, Salý - 22:50 »
Sayýn ADMIN bu kunuyu üyeleri arabeske sevk,  halkýn gizli kalmýþ ve batýrýlmýþ duygularýna  dokunma ve en önemlisi aþk acýsýndan dahi daha büyük dert yüklemesi yüzünden kapatýlmasýný talep ediyorum. Bilginize Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap))))

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: VÝCTORY (27 Aðustos 2014, Çarþamba - 01:21)