Tam süper bir ganimetli biri çýkar da o anda tam savaþa bir 2 asker koyarýz , zap diye internet gider ya.... Giden ganimete üzülürüz . Baþýna gelince çok kötü oluyor .
Bir de clan savaþýnda tam kazandýk derken son 30 saniyede adamlarýn farký kapatýp savaþý kazanmalarý
Kara iksir kasarken altýn ve iksiri bol , altýn ve iksir kasarken kara iksiri bol adamýn gelmesi ( gerçi benim ordum esnek ama )
Tam çok istediðiniz bir inþaat için yeterli ganimeti bulmuþken inþaatçýnýn olmamasý
Barbar kralla klan savaþýnda saldýrmayý planlarsýnýz , planýnýzý yaptýktan sonra 2 dk oyunu kapatýrsýnýz , üstte saldýrý geldi diye yazý çýkar .
Siz girdiðinizde bir bakmýþtýnýz ki :
A. Barbar Kral öldürülmüþ , bir saat uyumasý gerekiyor ama klan savaþýný bitmesine daha az var
B. Siz savaþ tekrarýna bakmadan ordum ve büyülerim hazýr diye savaþa gidersiniz , sonra savaþýn ortasýnda bi' bakarsýnýz kral yok . Kral nerde Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Cevap : rakip krala azcýk hasar vermiþ, 2 dk uyumasý gerekiyor . Savaþ bittiðinde iþ iþten geçmiþtir ama kral ayakta duruyor .
Vs.vs.vs.