Gönderen Konu: Barbar Kral Aldým Yardýmlarýnýzý Bekliyorum  (Okunma sayýsý 2775 defa)

Çevrimdýþý berat256

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 20
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Berat
  • Klaným : Turkler
Barbar Kral Aldým Yardýmlarýnýzý Bekliyorum
« : 03 Aðustos 2014, Pazar - 15:16 »
Beyler kimileriniz benle alay edebilir dalga geçebilir ama ben hem forumda yeniyim hemde barbar krala yeniyim o yüzden bu kardeþinizi mahsur görün þimdi asýl soruma gelecek olursak ben geçenlerde Barbar kralýn kilidini açtým ve saldýrýya gittim orda barbar kral 2 defa yaylý tuzaðýn üstünden geçti Barbar Krala herhangi bir zararý olmuþmudur ? Çok tedirginim lütfen yardým.

berat256 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: (03 Aðustos 2014, Pazar - 15:25)

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
Ynt: Barbar Kral Aldým Yardýmlarýnýzý Bekliyorum
« Yanýtla #1 : 03 Aðustos 2014, Pazar - 15:27 »
Kardeþim korkma barbar kýralýna hiçbirþey olmaz, o bayýlýr ayýlýr Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap kah kafasýnda yýldýzlar ucusur, Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap belirli bir sure sonra gene koyunde dolasmaya baslar. Vesselam

Çevrimdýþý berat256

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 03 Aðustos 2014, Pazar - 15:33 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Kardeþim korkma barbar kýralýna hiçbirþey olmaz, o bayýlýr ayýlýr Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap kah kafasýnda yýldýzlar ucusur, Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap belirli bir sure sonra gene koyunde dolasmaya baslar. Vesselam
Abi çok saol ya senide yordum iþte yeni aldým ya bilirsin ilkler heyecanlý olur ne biliyim krala birþey olmayacaðýný Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap) Ýçim rahatladý yoruma açýðým.Bu arada sizde bana göre klan varmý 50 lvlim

berat256 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: (03 Aðustos 2014, Pazar - 15:41)

Çevrimdýþý berat256

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 03 Aðustos 2014, Pazar - 17:00 »
Baþka yorumu olan yok mu?

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #4 : 03 Aðustos 2014, Pazar - 19:54 »
Merhaba
1-2 bilgi vericem
Barbar kral bir kere alýndýðý köyden gitmez .Endiþe etmenize gerek yok
Savaþta ölürse veya sizin köyünüze saldýrý sýrasýnda ölürse barbar kralýn lv ine göre uyanma süresi vardýr 1 lv barbar da sanýrým 1 saatti, savaþta ölürse 1 saat kullanýmý pasif hale gelir . 1 saat sonra uyanýr ve tekrardan savaþa gidebilirsiniz.
Caný yarýsý gittiyse 30 dk sürer uyanmasý o civarlarda.
Fýrlatma  barbar krala iþlemez aðýr olduðu için .
Barbar kralýnýza seviye atlattýðýnýzda uyanma süresi 1-2 dk uzar
Umarým yardýmcý olmuþumdur.

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: (03 Aðustos 2014, Pazar - 19:57)

Çevrimdýþý berat256

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 04 Aðustos 2014, Pazartesi - 16:33 »
Merhaba
1-2 bilgi vericem
Savaþta ölürse veya sizin köyünüze saldýrý sýrasýnda ölürse barbar kralýn lv ine göre uyanma süresi vardýr 1 lv barbar da sanýrým 1 saatti, savaþta ölürse 1 saat kullanýmý pasif hale gelir . 1 saat sonra uyanýr ve tekrardan savaþa gidebilirsiniz.
Çok saolun hocam sizide yordum kusuruma bakmayýn yeni aldým barbar kralý bu site olmasa gene alamayacaktým sizin verdiðiniz taktiklerle 3-4 günde aldým þimdide iþte acemi heyecaný böyle sorular yönetlmek zorunda kaldým size Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ýyi forumlar.

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #6 : 05 Aðustos 2014, Salý - 02:36 »
Merhaba
1-2 bilgi vericem
Çok saolun hocam sizide yordum kusuruma bakmayýn yeni aldým barbar kralý bu site olmasa gene alamayacaktým sizin verdiðiniz taktiklerle 3-4 günde aldým þimdide iþte acemi heyecaný böyle sorular yönetlmek zorunda kaldým size Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ýyi forumlar.

Ne demek amacýmýz bu 😊

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý WalkerSS

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 19
  • Durumum:
  • 1 TEÞEKKÜR YETER...
  • 8 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
  • COC Nick : WalkerSS
« Yanýtla #7 : 06 Aðustos 2014, Çarþamba - 18:33 »
Barbar kralýn sabaha çýkmayabilir helvayý hazýrla  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap þaka þaka turp gibidir o bir þey olmaz ona

BU BÝR ÝNSANLIK  SUÇUDUR!

WalkerSS 'nin Mesajlarýný Beðenen 3 Kullanýcý: Vishard (27 Aðustos 2014, Çarþamba - 00:03), uzaya (06 Aðustos 2014, Çarþamba - 20:46), (06 Aðustos 2014, Çarþamba - 18:35)

Çevrimdýþý berat256

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 07 Aðustos 2014, Perþembe - 19:25 »
Barbar kralýn sabaha çýkmayabilir helvayý hazýrla  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap þaka þaka turp gibidir o bir þey olmaz ona
Haha Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Taþ Maþallah Taþ :DDD

berat256 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: (07 Aðustos 2014, Perþembe - 19:28)

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #9 : 07 Aðustos 2014, Perþembe - 19:28 »
Tühh ne güzel Helva yiyecektik Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý berat256

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
« Yanýtla #10 : 12 Aðustos 2014, Salý - 17:51 »
Tühh ne güzel Helva yiyecektik Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Haha Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap