Gönderen Konu: Nasýl Daha iyi lvl alýp geliþiriz ?  (Okunma sayýsý 2935 defa)

Çevrimdýþý Batuhan1700

• 39.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 132
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 30 Mesajý Toplam
    36 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Batuhan (pi sayýsý)
Nasýl Daha iyi lvl alýp geliþiriz ?
« : 03 Aðustos 2014, Pazar - 16:06 »
Ben 43 lvlim bütün geliþtirmeleri tamamlayýp köy binasýný 7ye bastým ama seviyeme göre çok iyi olduðum halde yüksek kupalý klanlara giremiyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap adamýn köybinasý 6 oda 7 ye basmýþ ama o geliþtirmeden sýrf kupa kastýðý için klanlara benden kolay girebiliyor nasýl bir yol izlemeliyim daha iyi klanlara girip daha hýzlý kupa seviye kasmak için ?

BeNiM BiR SýRrIm vAr aÇýKlAnMaYaCaK KaDaR SýR.. BuNdAn çIkAr hIr,pAtLaMaLaR VuKu bUlUr dErT KaHýR.. SýRdAn gEçEn dIlIm oLsA HaLe dEðEr dIkEn.. bIlMeZ BiLeN AdAm oLuR,BeN BeN IkEn..

Yardýmcý olduysam rep + beðen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Batuhan1700 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: (05 Aðustos 2014, Salý - 10:12)

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
Ynt: Nasýl Daha iyi lvl alýp geliþiriz ?
« Yanýtla #1 : 05 Aðustos 2014, Salý - 10:16 »
Kardeþim dogru olaný sen yapýyorsun, köy savunmasý zayýf, geliþmeleri tamamlayamamýþ birinin kupa kasmasý çokda önemli degil. Zaten o bu þekilde çýktýgý ligde de tutunamaz. Klan konusuna gelirsek kendi seviyende iyi bir klana girip geliþebilirsin, sonra iyi klanlar seni kendileri davet eder. Vesselam

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: blacke4gle (13 Aðustos 2014, Çarþamba - 16:02)

Çevrimdýþý ExaS

• 27.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 87
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 18 Mesajý Toplam
    21 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ExaS
  • Klaným : REQ N ' GTFO
« Yanýtla #2 : 05 Aðustos 2014, Salý - 10:28 »
Düzgün leveline göre kupayý önemsemeyen bir çok klan var o klanlarýn birine girebilirsin yüksek kupalý klanlar senin için önemli olmamalý.Tavsiyem Globalde forumda klan arayýp senin için en iyisine girmen Hýzlý level atlama taktiði ise 5 inþaatçý al ve onlar hiç boþ kalmasýn.

Yazýmý Beðendiyseniz Beðen ve [ + Rep Ver ] Butonuna Týklayabilirsiniz. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

<3 Clash Of Clans Aþktýr <3
                                                      -ExaS

Çevrimdýþý Batuhan1700

• 39.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 30 Mesajý Toplam
    36 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 05 Aðustos 2014, Salý - 13:10 »
3. inþaatçýyý yaptým 1250 kupa kasarak bide kristal lige çýkarsan zümrütü 500 e tamamlayacam sizce 10 tlye taþ almalýmýyým

BeNiM BiR SýRrIm vAr aÇýKlAnMaYaCaK KaDaR SýR.. BuNdAn çIkAr hIr,pAtLaMaLaR VuKu bUlUr dErT KaHýR.. SýRdAn gEçEn dIlIm oLsA HaLe dEðEr dIkEn.. bIlMeZ BiLeN AdAm oLuR,BeN BeN IkEn..

Yardýmcý olduysam rep + beðen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #4 : 05 Aðustos 2014, Salý - 13:16 »
bol ganimetin varsa, iyi ganimet kasýyorsun, oyunla sürekli ilgileniyorsan al. vesselam

Çevrimdýþý ExaS

• 27.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 87
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 18 Mesajý Toplam
    21 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ExaS
  • Klaným : REQ N ' GTFO
« Yanýtla #5 : 05 Aðustos 2014, Salý - 15:19 »
oyundan zevk alýyorsan ve yatýrdýgýn paraya oyunu býraksan bile piþman olmayacaksan ve güzel ganimet kasýyorsun ve artýyorsa bence almalýsýn.

Yazýmý Beðendiyseniz Beðen ve [ + Rep Ver ] Butonuna Týklayabilirsiniz. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

<3 Clash Of Clans Aþktýr <3
                                                      -ExaS

ExaS 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: (05 Aðustos 2014, Salý - 15:20)

Çevrimdýþý Batuhan1700

• 39.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 30 Mesajý Toplam
    36 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 06 Aðustos 2014, Çarþamba - 12:18 »
Þuan yeni 7 oldu bina kara iksri deposu labaratuvar ve havan geliþiyor daha depoda 1 875 000 altýn 677 000 iksir boþ duruyor 4. de olsa fena olmaz gibi geldi

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #7 : 06 Aðustos 2014, Çarþamba - 12:20 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Þuan yeni 7 oldu bina kara iksri deposu labaratuvar ve havan geliþiyor daha depoda 1 875 000 altýn 677 000 iksir boþ duruyor 4. de olsa fena olmaz gibi geldi
o zaman hemen al bence. vesselam

Çevrimdýþý ahmetww123

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ahmetww123
  • Klaným : ABK
« Yanýtla #8 : 09 Aðustos 2014, Cumartesi - 22:50 »
bence koy binani 8 e cikartip askerler' 5 yapip lvl kasailirsin

Çevrimdýþý D-ROSE

• 61.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 326
  • Rep Puaný : 7
  • 69 Mesajý Toplam
    85 Kere Beðenildi
  • COC Nick : harun
  • Klaným : ÇARÞI
« Yanýtla #9 : 10 Aðustos 2014, Pazar - 09:39 »
bi süre ortalama klanlarda bulunup 8 binayý ortaladýðýnda askerlerin 5 lwl olursa zaten kapýþýr seni klanlar ama sen savunmandan ve askerlerinden taviz verme acele edip hýzlýca absma binayý þahsen biz klana adam alýrken 80lwl ama nasýl 80 lwl 10bina yapmýþ savunmalarý düþük mü oksa 8 binada savunmalarý saðlam mý diye  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap