Gönderen Konu: BARBAR KRALI KOYACAK YER BULAMADIM YA :(  (Okunma sayýsý 1302 defa)

Çevrimdýþý WalkerSS

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 19
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • 1 TEÞEKKÜR YETER...
  • 8 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
  • COC Nick : WalkerSS
BARBAR KRALI KOYACAK YER BULAMADIM YA :(
« : 06 Aðustos 2014, Çarþamba - 17:53 »
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap BARBAR KRALI KOYACAK YER BULAMADIM SÝZCE NEREYE KOYMAM LAZIM HER YER OLUR ANA BÝNAYI DIÞARIDA ALABÝLÝRÝM FARK ETMEZ

BU BÝR ÝNSANLIK  SUÇUDUR!

Çevrimdýþý D-ROSE

• 61.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 326
  • Rep Puaný : 7
  • 69 Mesajý Toplam
    85 Kere Beðenildi
  • COC Nick : harun
  • Klaným : ÇARÞI
Ynt: BARBAR KRALI KOYACAK YER BULAMADIM YA :(
« Yanýtla #1 : 06 Aðustos 2014, Çarþamba - 18:52 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap BARBAR KRALI KOYACAK YER BULAMADIM SÝZCE NEREYE KOYMAM LAZIM HER YER OLUR ANA BÝNAYI DIÞARIDA ALABÝLÝRÝM FARK ETMEZ

zatrn köy binasýyla ne iþin var ki? dýþarý at köy binasýný yerine klan kalesini al kralýda içeri koy

D-ROSE 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: WalkerSS (06 Aðustos 2014, Çarþamba - 20:36)

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #2 : 07 Aðustos 2014, Perþembe - 13:31 »
sen al hele bi koyacak yer illa bulunur Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap vesselam

Çevrimdýþý WalkerSS

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 19
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • 1 TEÞEKKÜR YETER...
  • 8 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
  • COC Nick : WalkerSS
« Yanýtla #3 : 08 Aðustos 2014, Cuma - 10:57 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
sen al hele bi koyacak yer illa bulunur Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap vesselam
     Aldým kenarda uyuyor  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap resmi biraz saða kaydýr görürsün  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

BU BÝR ÝNSANLIK  SUÇUDUR!

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #4 : 08 Aðustos 2014, Cuma - 11:13 »
köy binasýný dýþarý at, klan kaleni köy binanýn yerine al. Barbar kýralýda klan kalenin olduðu yere býrakabilirsin bence. vesselam

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: WalkerSS (08 Aðustos 2014, Cuma - 11:29)