Gönderen Konu: YÖNETÝMLE TANIÞMA  (Okunma sayýsý 3911 defa)

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
Ynt: YÖNETÝMLE TANIÞMA
« Yanýtla #12 : 09 Aðustos 2014, Cumartesi - 17:50 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
aynen birbirimizi tanýmýþ olduk güzel oldu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bende memnun oldum bu arada

Güzel savaþtý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #13 : 09 Aðustos 2014, Cumartesi - 20:55 »
Abdurrahman / 29 / van
Yönetime yeni dahil oldum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Domino_06

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 21
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    16 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Halid
  • Klaným : 1923TÜRK
« Yanýtla #14 : 10 Aðustos 2014, Pazar - 14:43 »
aynen birbirimizi tanýmýþ olduk güzel oldu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bende memnun oldum bu arada
ben savaþmadým bile abi deðmezdi savaþmayý bilmeyen veya kara iksir açý bi kaç insan var orda çünkü onlar için savaþmaya deðmez Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Güzel savaþtý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #15 : 11 Aðustos 2014, Pazartesi - 11:24 »
Serhat 28 Ýstanbul // Fotoðrafçýyým Yarýþmacý Arkadaþlara Baþarýlar Dilerim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Admin 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: koltrepa89 (11 Aðustos 2014, Pazartesi - 11:26), (11 Aðustos 2014, Pazartesi - 11:24)

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #16 : 11 Aðustos 2014, Pazartesi - 11:31 »
Evet beklenilen olay gerçekleþti iþte Adminimiz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap))

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapResimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapResimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
« Son Düzenleme: 11 Aðustos 2014, Pazartesi - 11:35 Gönderen: ÞEHZADEBEYÝ »

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
« Yanýtla #17 : 14 Aðustos 2014, Perþembe - 20:05 »
Ertan Kocaeli yaþ 53, forumun ve 1923TÜRK Klanlarýný dayýsýyým, bazý arkadaþlarýn gerçekten dayýsýyým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap yüzme havuzu iþiyle uðraþýyorum, yarýþmacý arkadaþlara baþarýlar diliyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

TReeArms 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: (14 Aðustos 2014, Perþembe - 20:19)

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #18 : 14 Aðustos 2014, Perþembe - 20:23 »
Ooo dayýmýzda gelmiþ, þeref verdin dayýcým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap tanýþtýðýmýza m.o

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapResimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapResimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TReeArms (14 Aðustos 2014, Perþembe - 20:26)