Gönderen Konu: 1923TÜRK öneri  (Okunma sayýsý 915 defa)

Çevrimdýþý Batuhan1700

• 39.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 132
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 30 Mesajý Toplam
    36 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Batuhan (pi sayýsý)
1923TÜRK öneri
« : 08 Aðustos 2014, Cuma - 15:57 »
Uzun süredir klan arýyordum sonra bu foruma rastladým 1923 türk klanýna girmeye çalýþtým ama ne lvl ne askerler tutmuyordu.Bende þöyle birþey düþündüm Klan 1923TürkYetiþtirme adlý klan bu klanda iyi bir clash of clanstan anlayan birileri olacak ve bu klanda herkeze öneride bulunacak 70 lvl ve askerleri tutanlar mezun olacak ve 1923 klanýnda herkez bitbirini tanýmýþ olacak bu sayede forumda 2-3 arkadaþ da fikrime katýlýyor faaliyete geçmesi dileðiyle....

BeNiM BiR SýRrIm vAr aÇýKlAnMaYaCaK KaDaR SýR.. BuNdAn çIkAr hIr,pAtLaMaLaR VuKu bUlUr dErT KaHýR.. SýRdAn gEçEn dIlIm oLsA HaLe dEðEr dIkEn.. bIlMeZ BiLeN AdAm oLuR,BeN BeN IkEn..

Yardýmcý olduysam rep + beðen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý D-ROSE

• 61.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 326
  • Rep Puaný : 7
  • 69 Mesajý Toplam
    85 Kere Beðenildi
  • COC Nick : harun
  • Klaným : ÇARÞI
Ynt: 1923TÜRK öneri
« Yanýtla #1 : 09 Aðustos 2014, Cumartesi - 11:01 »
1923 klanýnýn bir çok alt klaný var okçu +5se sýrayla dene mutlaka girersin birine

Çevrimdýþý koltrepa89

• 45.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 183
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 35 Mesajý Toplam
    41 Kere Beðenildi
  • COC Nick : omer faruk
  • Klaným : -
« Yanýtla #2 : 09 Aðustos 2014, Cumartesi - 11:30 »
Sadece geliþmelisin , bir klan üzerinden ilerleme yapmamalýsýn . Sen geliþ okçu seviyeni 5 yap sonra gir 1923TÜRK klanlarýndan birine. Baþarýlarr

Artýk bitti özge ve dilara . Büyük oynuyorum hedefim Rihanna Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Nick: RUZGARS
Klan:
TH:9

Çevrimdýþý Batuhan1700

• 39.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 132
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 30 Mesajý Toplam
    36 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Batuhan (pi sayýsý)
« Yanýtla #3 : 09 Aðustos 2014, Cumartesi - 12:15 »
Admin veya moderatörler konu hakkýnda düþünceleriniz var mý ?

BeNiM BiR SýRrIm vAr aÇýKlAnMaYaCaK KaDaR SýR.. BuNdAn çIkAr hIr,pAtLaMaLaR VuKu bUlUr dErT KaHýR.. SýRdAn gEçEn dIlIm oLsA HaLe dEðEr dIkEn.. bIlMeZ BiLeN AdAm oLuR,BeN BeN IkEn..

Yardýmcý olduysam rep + beðen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap