Gönderen Konu: Yukseltme sýrasý ve Inþaatçý  (Okunma sayýsý 2264 defa)

Çevrimdýþý Curly

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Ronin
  • Klaným : Aon
Yukseltme sýrasý ve Inþaatçý
« : 09 Aðustos 2014, Cumartesi - 01:56 »
Oncelikle forumda yeniyim arkadaslar herkese merhaba 

Th7 deki tum yukseltmeleri yapip th8 bastim 6 gunu var.Ne sirayla yukseltmemi onerirsiniz?

5. Insaatci almalimiyim okullar acildiginda pek giremeyecegim.

Yeteri kadar kara iksirim var barbar kralimi yukseltmee baslamaliyim yoksa biniciyimi sv2 yapmaliyim?

Çevrimdýþý koltrepa89

• 45.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 183
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 35 Mesajý Toplam
    41 Kere Beðenildi
  • COC Nick : omer faruk
  • Klaným : -
Ynt: Yukseltme sýrasý ve Inþaatçý
« Yanýtla #1 : 09 Aðustos 2014, Cumartesi - 09:29 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Oncelikle forumda yeniyim arkadaslar herkese merhaba 

Th7 deki tum yukseltmeleri yapip th8 bastim 6 gunu var.Ne sirayla yukseltmemi onerirsiniz?

5. Insaatci almalimiyim okullar acildiginda pek giremeyecegim.

Yeteri kadar kara iksirim var barbar kralimi yukseltmee baslamaliyim yoksa biniciyimi sv2 yapmaliyim?
Þimdi 5. inþaatcý almasýna al da ona göre de ganimetin lazým unutma , ganimete göre yükseltme yapiyorsun , köy binaný diþarý koy gelen kalkan býraksýn gitsin savunmaný yükseltmeye basla direk

Artýk bitti özge ve dilara . Büyük oynuyorum hedefim Rihanna Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Nick: RUZGARS
Klan:
TH:9

Çevrimdýþý fengu

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 79
  • Rep Puaný : 2
  • Clash of Clans
  • 17 Mesajý Toplam
    23 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Stinky
  • Klaným : Derin Devlet
« Yanýtla #2 : 09 Aðustos 2014, Cumartesi - 09:36 »
Foruma hoþgeldin, köy binaný seviye yükseltince önceliðin her zaman labarotuvar, büyü fabrikasý ve klan kalesi olsun, köy 8 ken büyü fabrikasý 4 olmuyor, o yüzden klan kalesi ve labarotuvarý geliþtir ve yeni aldýðýn savunmalarý eskileriyle ayný seviyeye getir. Sonra benim tavsiyem alan tesirli olan savunmalardan baþla. Sihirbaz, havan gibi. Bütün savunma binalarý son seviyeye gelince duvarlarýda son seviyeye getirmeni tavsiye ediyorum. Duvar baþýna 500k olmaz diye düþünme, eninde sonunda yükselteceksin zaten. Bence öncelikle barbar kralý 5 level yapýp yeteneðini açmalýsýn ama domuzu devamlý kullanýyorsan onu ver derim.

Çevrimdýþý D-ROSE

• 61.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 326
  • Rep Puaný : 7
  • 69 Mesajý Toplam
    85 Kere Beðenildi
  • COC Nick : harun
  • Klaným : ÇARÞI
« Yanýtla #3 : 09 Aðustos 2014, Cumartesi - 09:57 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Foruma hoþgeldin, köy binaný seviye yükseltince önceliðin her zaman labarotuvar, büyü fabrikasý ve klan kalesi olsun, köy 8 ken büyü fabrikasý 4 olmuyor, o yüzden klan kalesi ve labarotuvarý geliþtir ve yeni aldýðýn savunmalarý eskileriyle ayný seviyeye getir. Sonra benim tavsiyem alan tesirli olan savunmalardan baþla. Sihirbaz, havan gibi. Bütün savunma binalarý son seviyeye gelince duvarlarýda son seviyeye getirmeni tavsiye ediyorum. Duvar baþýna 500k olmaz diye düþünme, eninde sonunda yükselteceksin zaten. Bence öncelikle barbar kralý 5 level yapýp yeteneðini açmalýsýn ama domuzu devamlý kullanýyorsan onu ver derim.

aynen katýlýyorum. klan kalesi ve lab aradan çýkarýp eski savunmalarý hallet sonrada havan-sihirbaz kulesi-hava savunmasý tesla yükselt okçu kulesi ve top atar en sona kalsýn bence. sana tavsiyem yükseltme yaparken üzerinde fazladan 1-2m altýn bulundurup savunmayla beraber 1-2 duvar yaparsan köy savunman fullendiðin de duvarlarýn yarýsý 8 lwl olmuþ olur geri kalanýný da yaklaþýk 15 günde fln yaparsýn zaten o arada tuzaklara kadar köyde herþey yükselmiþ olur