6 günde nasýl bu kadar 8 lwl duvar kastýn?
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap6 günde nasýl bu kadar 8 lwl duvar kastýn? O kasmamis baskasinin duzenini koymuþ
Merhaba arkadaþlar binamý 6 gün önce th8 yaptým taþla ejder sihirbaz dev okcu vs geliþtirmeleri bitirdim fakat savunmalarým suanlýk geri biraz 6 gün oldu daha yükseltebildigim kadar yükseltiyorum her neyse sýra düzene geldi bu süre içinde aldýðým saldýrýlara göre bi düzen bulma konusunda kararsýz kaldým iki köy atýcam hangisini yapmamý nedenini söylerseniz minnettar olurum . Ayrýca level'ime göre köyüm nasýl sizce ?Bu benim þuan kullandýðým düzen ;Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBuda 1 eksik teslamý tamamladýðýmda yapmayý düþündüðüm düzen ;Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapKupayla pek iþim yok hangisi ganimetimi daha iyi korur sizce , yada þuanki köyümde yapmam gereken bi deðiþiklik .. ??ÝYÝ FORUMLAR.. BOL GANÝMETLER Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap