Gönderen Konu: Th 8 köyünden alýntý Th 7 köy :)  (Okunma sayýsý 1868 defa)

Çevrimdýþý OblivionFury

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 75
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    17 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Scarlet
Th 8 köyünden alýntý Th 7 köy :)
« : 14 Aðustos 2014, Perþembe - 18:55 »
Merhaba arkadaþlar birazdan göstereceðim köy düzenini bir th 8 farming baseden alýntý yaparak geliþtirdim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
yorumlarýnýza sunuyorum sizce köy düzeninin zaaflarý neler ? Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Herkese iyi forumlar

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

basenin orjinali budur Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 14 Aðustos 2014, Perþembe - 19:20 Gönderen: OblivionFury »

Bu gece baskýn vaar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý koltrepa89

• 45.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 183
  • Clash of Clans
  • 35 Mesajý Toplam
    41 Kere Beðenildi
  • COC Nick : omer faruk
  • Klaným : -
Ynt: Th 8 köyünden alýntý Th 7 köy :)
« Yanýtla #1 : 15 Aðustos 2014, Cuma - 09:39 »
Çok güzel bi th 7 farming base atabilirim 5 ay kullandým hiç piþman bi kere bile olmadan. Senin kullandýgýn dizilimde 5 dev 175 okçu ile tüm altýnlarý alýr gider

Artýk bitti özge ve dilara . Büyük oynuyorum hedefim Rihanna Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Nick: RUZGARS
Klan:
TH:9

koltrepa89 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: darkstar (15 Aðustos 2017, Salý - 22:16), ozanhyk6 (14 Kasým 2014, Cuma - 19:15)

Çevrimdýþý Batuhan1700

• 39.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 132
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 30 Mesajý Toplam
    36 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Batuhan (pi sayýsý)
« Yanýtla #2 : 15 Aðustos 2014, Cuma - 13:55 »
Dizim hoþda duvarlarda gözüm kaldý bizimki daha pembe Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

BeNiM BiR SýRrIm vAr aÇýKlAnMaYaCaK KaDaR SýR.. BuNdAn çIkAr hIr,pAtLaMaLaR VuKu bUlUr dErT KaHýR.. SýRdAn gEçEn dIlIm oLsA HaLe dEðEr dIkEn.. bIlMeZ BiLeN AdAm oLuR,BeN BeN IkEn..

Yardýmcý olduysam rep + beðen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý OblivionFury

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    17 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 15 Aðustos 2014, Cuma - 17:13 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Dizim hoþda duvarlarda gözüm kaldý bizimki daha pembe Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

yavaþ yavaþ duvarlarda olucak inþ pembe Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Bu gece baskýn vaar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý OblivionFury

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    17 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 15 Aðustos 2014, Cuma - 17:14 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Çok güzel bi th 7 farming base atabilirim 5 ay kullandým hiç piþman bi kere bile olmadan. Senin kullandýgýn dizilimde 5 dev 175 okçu ile tüm altýnlarý alýr gider

zaten altýnlarý koruduðum alanlarda eðer altýn çoksa iksirden depolarýn yerlerini deðiþtiriyorum onun dýþýnda bi zaaf varsa dikkate alabilirim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap teþekkürler diðer yorum içinde