Gönderen Konu: Yetiþkin Oyunculara Sahip Aktif Bir klan aranýyor.  (Okunma sayýsý 1159 defa)

Çevrimdýþý groker

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Yetiþkin Oyunculara Sahip Aktif Bir klan aranýyor.
« : 15 Aðustos 2014, Cuma - 13:24 »
Arkadaþlar. Yaþým itibariyle (küçümsemiyorum kimseyi) yetiþkin insanlarýn aðýrlýklý olduðu sürekli aktif bir klan arýyorum.

71 level ve fakat bayaðý 75+ oyunculardan daha geliþmiþ bir köyüm var. Th8 asker seviyeleri 5 þu an ejderi 3 e bastýktan sonra. asker seviyeleri fullenmiþ olacak yani anlayacaðýnýz. duvarlar 7-8 karýþýk (yapým aþamasýnda). savunma da sona çok yakýn 25 gün içinde hava savunmasý dahil her þey fullenmiþ olacak.
Resim koyamadýðým için uzunca yazdým. Bu konudan yardýmcý olursanýz aktif klanlara seve seve katýlmak ve kalýcý olmak niyetindeyim.

Çevrimdýþý berkekosak

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 10
  • Clash of Clans
Ynt: Yetiþkin Oyunculara Sahip Aktif Bir klan aranýyor.
« Yanýtla #1 : 15 Aðustos 2014, Cuma - 18:01 »
Ejdr 3olmasýna kaç g var

Çevrimdýþý QxQ

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Clash of Clans
  • COC Nick : alp
  • Klaným : kartal
« Yanýtla #2 : 15 Aðustos 2014, Cuma - 22:47 »
Merhabalar groker,
Ýsmim Ali kartal klanýna üyeyim. Ve klanýmýz gerçekten çok seviyeli iþ güç sahibi yaþýný baþýný almýþ arkadaþlardan oluþuyor. 17000+ kupaya sahip bir klanýz þuan 48 üye var. Yaklaþýk 40 üye çekirdek üye uzun zamandýr klandalar. Klanýmýza aklý baþýnda hoþ sohbet ve kalýcý bir kaç arkadaþýn daha olmasýný isteriz. Bu benim bu tür klan arayanlara yazdýðým ikinci mesaj. Diðeri nasýl olduysa silindi gitti. Yani ilk defa birini çaðýrýyorum diyebilirim.
Klan Adý:   kartal
Klan Lideri: alp
Yrd. Liderler: Utku_rüzgar, Eagle_sero, Crazy_bear,labarnash ve moosty

1600 kupa limitimiz var eðer kupanýz yetmiyorsa belirtirsiniz sizin için düþürürüz. Þimdiden klanýmýz ile ilgilendiðiniz için teþekkürler.

Dip Not: Klan üyelerimizin level ortalamasý (Dikkat ortalama) 75+ dýr

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
« Son Düzenleme: 15 Aðustos 2014, Cuma - 22:58 Gönderen: QxQ »

Çevrimdýþý ilkan

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ilkan
  • Klaným : BandofBrotherS
« Yanýtla #3 : 16 Aðustos 2014, Cumartesi - 13:21 »
20 yaþ üzeri bir kýsmý üniversite öðrencisi olan içinde avukat, muhasebe müdürü, gazeteci de bulunduran yeni bir klanýmýz var. BandOfBrothers'a bekleriz.