Gönderen Konu: COCTR. SAKÝNLERÝ  (Okunma sayýsý 9400 defa)

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
COCTR. SAKÝNLERÝ
« : 15 Aðustos 2014, Cuma - 20:59 »
Herkese iyi akþamlar arkadaþlar,

Böyle arada sohbet muhabbet edelim istedim,  inþallah forumdaki tüm üyelerimiz iyidirler.

Arkadaþlar COCTR. (Clash Of Clans Türkiye) sakinleri, yönetici kadromuzdan memnunmusunuz?, ve hangi yönetici arkadaþlarýmýzý daha çok seviyorsunuz? forumda olmasýný istedikleriniz?, olmasýný istemedikleriniz?, Fikirleriniz?, Düþünceleriniz?, talepleriniz Nelerdir? Kýsaca bizimle paylaþýrmýsýnýz. Seviyeli olacak þekilde olumlu, olumsuz deðerli yorumlarýnýzý bekliyoruz.

Ýyi forumlar...

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: ahmet96 (20 Aðustos 2014, Çarþamba - 14:02), uzaya (15 Aðustos 2014, Cuma - 21:53)

Çevrimdýþý D-ROSE

• 61.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 326
  • Rep Puaný : 7
  • 69 Mesajý Toplam
    85 Kere Beðenildi
  • COC Nick : harun
  • Klaným : ÇARÞI
Ynt: COCTR. SAKÝNLERÝ
« Yanýtla #1 : 15 Aðustos 2014, Cuma - 21:05 »
iyi akþamlar modum,

yönetim kadrosu güzel online olan bir kaçý var bence yada ben denk geliyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Anýl97,ÞEHZADEBEYÝ,gökburu(yanlýþ yazdýysam affola) konularla ilgilenmek olarak en iyis bence furkaceylanda gerekli bilgileri vermek için açtýðý konularla benim için forumun en iyisi talebi karþýlayacak þekilde bilgiler var Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap forumda küçük hediyeli yarýþmalar olsa iyi olur mesela 'siteye avatar yarýþmasý' yapýp kazanana atýyorum 10$ hediye coc hesabýna yüklemesi için yada kazanana VIP üyelik verilse  eðer varsa da ben denk gelmedim yarýþmalara Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

D-ROSE 'nin Mesajlarýný Beðenen 4 Kullanýcý: TReeArms (16 Aðustos 2014, Cumartesi - 19:20), koltrepa89 (16 Aðustos 2014, Cumartesi - 09:23), uzaya (15 Aðustos 2014, Cuma - 21:53), (15 Aðustos 2014, Cuma - 21:06)

Çevrimdýþý koltrepa89

• 45.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 183
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 35 Mesajý Toplam
    41 Kere Beðenildi
  • COC Nick : omer faruk
  • Klaným : -
« Yanýtla #2 : 16 Aðustos 2014, Cumartesi - 09:24 »
Bende yönetimden gayet memnunum , gerek admin olsun gerek siz gerek anýl97 hepinize tabikide saygým sonsuz . Artýk her konuda vesselam göre göre alýþtým bende dicem nerdeyse  neyse iyi forumlar

Artýk bitti özge ve dilara . Büyük oynuyorum hedefim Rihanna Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Nick: RUZGARS
Klan:
TH:9

koltrepa89 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: TReeArms (16 Aðustos 2014, Cumartesi - 19:20), (16 Aðustos 2014, Cumartesi - 09:30)

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #3 : 17 Aðustos 2014, Pazar - 17:53 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
iyi akþamlar modum,

yönetim kadrosu güzel online olan bir kaçý var bence yada ben denk geliyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Anýl97,ÞEHZADEBEYÝ,gökburu(yanlýþ yazdýysam affola) konularla ilgilenmek olarak en iyis bence furkaceylanda gerekli bilgileri vermek için açtýðý konularla benim için forumun en iyisi talebi karþýlayacak þekilde bilgiler var Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap forumda küçük hediyeli yarýþmalar olsa iyi olur mesela 'siteye avatar yarýþmasý' yapýp kazanana atýyorum 10$ hediye coc hesabýna yüklemesi için yada kazanana VIP üyelik verilse  eðer varsa da ben denk gelmedim yarýþmalara Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Ben Moderatör deðilimki ama Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: uzaya (17 Aðustos 2014, Pazar - 19:12), (17 Aðustos 2014, Pazar - 17:58)

Çevrimdýþý LeafLook

• 1923TÜRK
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1230
  • Rep Puaný : 15
  • Durumum:
  • 1923TÜRK Ailesi
  • 265 Mesajý Toplam
    342 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nazým
« Yanýtla #4 : 18 Aðustos 2014, Pazartesi - 19:45 »
iyi akþamlar modum,

Ben Moderatör deðilimki ama Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Senin modluguna ne oldu?

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Sen cevaplarý ezberliyorsun ama hayat asla ayný soruyu tekrarlamaz.

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #5 : 20 Aðustos 2014, Çarþamba - 11:53 »
emekli oldu yaþý gelmiþ  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Admin 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: (20 Aðustos 2014, Çarþamba - 11:55)

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #6 : 20 Aðustos 2014, Çarþamba - 11:56 »
he çok yorulmuþtu dinlensin   Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

iyi forumlar...

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: ahmet96 (20 Aðustos 2014, Çarþamba - 14:02)

Çevrimdýþý @rif

• 32.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 104
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Dex
  • 57 Mesajý Toplam
    82 Kere Beðenildi
  • COC Nick : @rif
  • Klaným : baltasapi
« Yanýtla #7 : 20 Aðustos 2014, Çarþamba - 12:34 »
Sizleri gercekten basarili buluyorum. Sadece ufak bir önerim var müsadenizle. Lütfen foruma farkli renk temalarini ekleyiniz. Siyah zemin üstüne beyaz yazi bazen yorucu bazen sikici olabiliyor. Iyi forumlar...

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Tonight's the night. And it's going to happen again and again. It has to happen...
ⓓⓔⓧⓣⓔⓡ

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #8 : 20 Aðustos 2014, Çarþamba - 13:55 »
emekli oldu yaþý gelmiþ  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Serhat abi emekli maaþýmý yatýrdýnmý  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: (20 Aðustos 2014, Çarþamba - 13:57)

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 20 Aðustos 2014, Çarþamba - 18:16 »
Bizde emekli olcaz galiba Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý D-ROSE

• 61.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 326
  • Rep Puaný : 7
  • 69 Mesajý Toplam
    85 Kere Beðenildi
  • COC Nick : harun
  • Klaným : ÇARÞI
« Yanýtla #10 : 20 Aðustos 2014, Çarþamba - 18:18 »
Bizde emekli olcaz galiba Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

inviza vakti Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
« Yanýtla #11 : 20 Aðustos 2014, Çarþamba - 19:32 »

Bu seferde buluþmaya gelme, bak ben seni nasýl emekli yapacam görürsün Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

TReeArms 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: uzaya (20 Aðustos 2014, Çarþamba - 19:59), (20 Aðustos 2014, Çarþamba - 19:35)