Gönderen Konu: 7. Seviye Köy Binam yorumlar çok önemli  (Okunma sayýsý 1534 defa)

Çevrimdýþý rainbox

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
7. Seviye Köy Binam yorumlar çok önemli
« : 16 Aðustos 2014, Cumartesi - 19:25 »
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Evet Arkadaþlar buda benim köyüm oyunu oynamaya baþlayalý 2 ay oldu en fazla bu kadar yapabildik iþ vs. nedenlerle. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Yorumlar  merak ediyorum.

Yükseltmeler:
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 16 Aðustos 2014, Cumartesi - 19:51 Gönderen: rainbox »

rainbox 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TReeArms (16 Aðustos 2014, Cumartesi - 19:30)

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
Ynt: 7. Seviye Köy Binam yorumlar çok önemli
« Yanýtla #1 : 16 Aðustos 2014, Cumartesi - 19:38 »
Seviyene göre köyün güzel, benim sana tavsiyem þu, mümkün olduðunca ucuz maliyetli orduyla bol bol savaþ yapacaksýn, kazandýðýn madenlerle öncelikle askerlerini, kýþlalarýný, ordu kamplarýný, büyülerini ve daha sonrada hero larýný geliþtireceksin, bu oyunda köy ve savunmasý önemli tabiiki ama savaþ kazanman ve ganimet elde etmen için saðlam bir askeri güce ihtiyacýn var, sana bir kere saldýrýrlar madenlerinin bir kýsmýný alýrlar ama sen online süren fazlaysa birçok defa savaþýp bir sürü maden kazanabilirsin, yani sonuç olarak ben öncelikle orduya önem vermeni daha sonra savunma silahlarýný güçlendirmeni öneririm, iyi oyunlar

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

TReeArms 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: rainbox (16 Aðustos 2014, Cumartesi - 19:44), (16 Aðustos 2014, Cumartesi - 19:40)

Çevrimdýþý rainbox

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 16 Aðustos 2014, Cumartesi - 19:52 »
Seviyene göre köyün güzel, benim sana tavsiyem þu, mümkün olduðunca ucuz maliyetli orduyla bol bol savaþ yapacaksýn, kazandýðýn madenlerle öncelikle askerlerini, kýþlalarýný, ordu kamplarýný, büyülerini ve daha sonrada hero larýný geliþtireceksin, bu oyunda köy ve savunmasý önemli tabiiki ama savaþ kazanman ve ganimet elde etmen için saðlam bir askeri güce ihtiyacýn var, sana bir kere saldýrýrlar madenlerinin bir kýsmýný alýrlar ama sen online süren fazlaysa birçok defa savaþýp bir sürü maden kazanabilirsin, yani sonuç olarak ben öncelikle orduya önem vermeni daha sonra savunma silahlarýný güçlendirmeni öneririm, iyi oyunlar

Öncelikle degerli yorumunuz için minnettarým konuya yükseltmeleride ekleyip düzenledim.

rainbox 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TReeArms (16 Aðustos 2014, Cumartesi - 19:57)

Çevrimdýþý rainbox

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 16 Aðustos 2014, Cumartesi - 21:36 »
Yorumlarý bekliyorum beyler..

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 703
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Uzay Altay
  • Klaným : EYÜP SULTAN
« Yanýtla #4 : 16 Aðustos 2014, Cumartesi - 22:07 »
Ilk önce hava savunmalarýný yükselt , kýþlalarý da maxla. Sonra hepsini sýrayla yükselt . Teslalarý sihir kulelerinden sonra yapmaný tavsiye ederim 4 lvl okçuya tek atýyor3 lvl tesla .

Saygýlarýmla.....

Foruma geri döndüm , artýk akþamlarý düzenli olarak burda olmaya çalýþacaðým.

uzaya 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: rainbox (17 Aðustos 2014, Pazar - 00:16)

Çevrimdýþý rainbox

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 17 Aðustos 2014, Pazar - 00:17 »
Ilk önce hava savunmalarýný yükselt , kýþlalarý da maxla. Sonra hepsini sýrayla yükselt . Teslalarý sihir kulelerinden sonra yapmaný tavsiye ederim 4 lvl okçuya tek atýyor3 lvl tesla .

Güzel yorumunuz için teþekkürler dikate alacaðým.