Þans meselesi server dille bir alakasý yok ammavelakin þöyle biþey var mesela gece uyuduklarý için toplayýcý ve madenler doluyor kalkanda yoksa oh
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapÞans meselesi server dille bir alakasý yok ammavelakin þöyle biþey var mesela gece uyuduklarý için toplayýcý ve madenler doluyor kalkanda yoksa ohdil deðiþtirmek ganimeti etkiliyor ben ganimet bulamadýðým zamanlarda dil deðiþtiriyorum 2-3 aramayla 300.000 buluyorum. MassiveStroke kardeþ sen söyle hangi ligdesin ben ona göre söyliyim
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapÞans meselesi server dille bir alakasý yok ammavelakin þöyle biþey var mesela gece uyuduklarý için toplayýcý ve madenler doluyor kalkanda yoksa ohdil deðiþtirmek ganimeti etkiliyor ben ganimet bulamadýðým zamanlarda dil deðiþtiriyorum 2-3 aramayla 300.000 buluyorum. MassiveStroke kardeþ sen söyle hangi ligdesin ben ona göre söyliyimBana söyle bakalým gümüþ Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap þans ama söyle herkes diyor
Ligim Altýn 3 Kupam 1370Clash Of Clans Nickim EmreKlaným K3skhin Düzenim Köy Binasý 8 Farming Düzeni