15 Dev 2 Þifacý 7 Duvar yýkýcý 31 okçu 13 Sihirbaz. 2 Öfke büyüsü 1 Ýyileþtirme büyüsü Klan kalesini okçularla doldur. Klan kalesini saldýrýrken çek. Devleri hava savunmasýnýn yakýnýna sal. Duvar yýkýcýlarý yolla ki yýkýlsýn yer açýlsýn. Sonra 1 öfke büyüsü at ama öyle bir at ki uzun süre etkisi sürsün devler bir sonraki duvarý hýzlýca geçebilsin ayrýca hava savunmasý yokolsun. bir sonraki hava savunmasýna ulaþana kadar iyileþtirme büyüsü at. bir sonraki hava savunmasýnýn yakýnlarýna gelince at öfke büyüsünü yýksýnlar oralarý. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap bu sýrada yolla hepsini sihirbazlarýn. eðer daha hýzlý gerçekleþmesini istiyorsan sal bütün duvar yýkýcýlarý devlerin arkasýndan komple. þifacýlarý hava savunmalarý yokolmadan atma çünkü anýnda patlarlar bütün plan pert Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap 164,960 iksir harcaman gerek. ayrýca eðer kesin olsun istiyorsan hiç uðraþmadan yolla 9 ejderha 20 okçu + klan kalesinden 1 ejderhayý. ama hava savunmasý yüksek olan köylere karþý þansýn olmaz. bu arada verdiðim savaþ taktiðini kupa kasmak için de kullanabilirsin. iyi eðlenceler. baþarýlý savaþlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap