Gönderen Konu: Gemle hýzlandýrma sonrasý ganimet yokluðu  (Okunma sayýsý 1834 defa)

Çevrimdýþý serguzest

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Gemle hýzlandýrma sonrasý ganimet yokluðu
« : 07 Þubat 2013, Perþembe - 13:15 »
Arkadaþlar merhabalar,

Ben uzun bir süredir bu oyunu zevkle oynuyorum ancak bundan 2 gün önce 32 lvl iken gem satýn alarak köy binasýný 8 lvl yaptým. Ve bir anda 36 lvl oldum. Kupam 1280 civarý. Keþke yapmaz olsaydým eþleþme yaptýðýmda þimdi ki durum þu ;

Çok düþük ganimet (5.000-15.000 arasý)
Çok yüksek lvl (50-70 arasý)

Yani þu durumda kesinlikle ilerleyemiyorum. 3-4 savaþ yaptýðýmda ancak asker gideri karþýlanýyor.
Akabinde acaba kupam mý yüksektir diye kupamý 650'ye düþürdüm. Þu anda;

Çok çok düþük ganimet (100-200 arasý)
Çok düþük lvl (15-20 arasý)

Yani iki tarafý .... deðnek Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Eminim bir þekilde bekleyemeyip gem satýn alarak köy binasýný yükseltmiþ olanlar vardýr aramýzda.
Bu durumdan nasýl kurtulunabilir öðrenmek istiyorum.

Bu gem satýn aldýðým için beni tekrar gem almaya bir yönlendirme midir?
Eðer öyleyse bu oyunu býrakacaðým.

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Ynt: Gemle hýzlandýrma sonrasý ganimet yokluðu
« Yanýtla #1 : 07 Þubat 2013, Perþembe - 13:19 »
Merhaba. Köy binanýzý diþinize göre rakip bulmak için geliþtirdiðinizi var sayalým. Mümkünat ile savunma geliþtirip iyi dizayn edin ve savaþta güzel bir kombinasyonla kazanýn. 60-70 level arasý adamýn en az 50 K ganimeti garanti ama köyü çok iyi tabikii. Siz bu köyü geçmelisiniz.

Ben 7'den direkt olarak 8 yaptým çünkü bir lider olarak geri kaldýðýmý düþünmelerini istemedim. Daha sonra diþime göre rakipler arttý ve bende iyi bir dizaynla ganimet kasýp kupa düþtüm ve savunma yükseltti.

Gems konusuna gelince. Gems ile geliþtirdiðinle alakalý konular deðil; tamamen oyunda sana ve senin gibilere yakýn kiþiler. Yüksek leveller düþmüþ ya da sen yükselmiþ olabilirsin...

Ýyi forumlar.

Ziyaretci 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Yekta41 (07 Þubat 2013, Perþembe - 13:54)