Gönderen Konu: Game Store (iOS Hesap Aktarma) Yardým!  (Okunma sayýsý 1601 defa)

Çevrimdýþý Fett

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 69
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : devremt
  • Klaným : Dothrak-i
Game Store (iOS Hesap Aktarma) Yardým!
« : 23 Aðustos 2014, Cumartesi - 22:47 »
Arkadaþlar günlerdir cevap arýyorum derdime çare bulamadým. Umarým yardým eden biriniz çýkar. Benim þuan 46 level bir hesabým var iPhone'da oynuyorum. Bir arkadaþýmdan 61 level bir hesap alacaðým fakat ikisinide oynamak istiyorum, iPhone'dan... Hesabý aktarmak için yeni bir gamecenter hesabý açtým girdim. Fakat oyuna girdiðimde yeniden baþlamýyor da yine 46 level hesabým çýkýyor karþýma (gc ayarlarýnda cocu kaldýrdým, telefonda da sildim yine olmadý) þimdi merak ettiðim, ve yapmaya korktuðum konu þu; ben yeni açtýðým game center hesabýna girip hesap aktýrýmýný yapsam 61 level hesabý alsam eski köyüm gider mi? Bu olayý gerçekleþtirdiðimde iki hesaba da farklý gamecenter hesaplarýmdan tek iPhone'dan girebilir miyim? Lütfen yardýmcý olun.

Bazý yerlerde "Artýk hesap aktarýmýnda bilgi&destek ten yapacaksýn" diyor bazýlarýnda "Normal gerçekleþtirin, iki hesabýnýzdan da 2 gamecenter hesabýný aç kapa yöntemiyle oynayabilirsiniz" diyor. Bense yapmaya cesaret edemedim bi türlü, 2.gamecenter hesabýmý yaratýp oyuna girdiðimde yine ayný köyümle karþýlaþýnca... Þuan ne yapmalýyým lütfen yardým edin.

Klan: Dothrak-i     Etiket: #9CLQJOOL
Saðlam arkadaþlarý elit takýmýmýza bekleriz

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
Ynt: Game Store (iOS Hesap Aktarma) Yardým!
« Yanýtla #1 : 13 Eylül 2014, Cumartesi - 12:15 »
bu konunun cevabý forumda var, eski hesap gamecetera baðlýysa, restore edip, coc tekrar yükleyin, daha sonra yeni gamecenterla giriþ yapýn. Böylelikle iki hesaplada oynayabilirsiniz.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap