Gönderen Konu: Koyumu geri getirmem lazim !!  (Okunma sayýsý 1214 defa)

Çevrimdýþý kobaol26

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : 2Forever
  • Klaným : timanadolu
Koyumu geri getirmem lazim !!
« : 27 Aðustos 2014, Çarþamba - 16:54 »
Telefondan baska hesaba girmek icin yeni google play hesabi actm telefonun ayarlarindan bagladim oyuna girdim sonra benim kendi hesabim olan 93 lwl koyum duruyordu sonra oyundan ciktim daha sonra ugrasmak icin kendi google play hesabima girdim oyuna girdim yeniden bu sefer google play baglamak istedim yeniden ama denedigimde benim 93 lwl koyumun bagli oldugu hesapta 2 lwl koy gozukuyordu benden buna gecis yapilmssi konusunda onay istedi bende onayladim ve artik kendi hesabimda 2 lwl koy var bu koyu ben acmadim ben baglamadim kendi kendine geldi suanda kendi koyumu geri nasil getirebilirim ?

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
Ynt: Koyumu geri getirmem lazim !!
« Yanýtla #1 : 27 Aðustos 2014, Çarþamba - 21:59 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Telefondan baska hesaba girmek icin yeni google play hesabi actm telefonun ayarlarindan bagladim oyuna girdim sonra benim kendi hesabim olan 93 lwl koyum duruyordu sonra oyundan ciktim daha sonra ugrasmak icin kendi google play hesabima girdim oyuna girdim yeniden bu sefer google play baglamak istedim yeniden ama denedigimde benim 93 lwl koyumun bagli oldugu hesapta 2 lwl koy gozukuyordu benden buna gecis yapilmssi konusunda onay istedi bende onayladim ve artik kendi hesabimda 2 lwl koy var bu koyu ben acmadim ben baglamadim kendi kendine geldi suanda kendi koyumu geri nasil getirebilirim ?

Buraya bir göz at