Gönderen Konu: Karar Veremiyorum Bir Yardým Lütfen :))  (Okunma sayýsý 917 defa)

Çevrimdýþý 1 Nefeski Aþk

• 38.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 131
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • 16 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nebula
  • Klaným : 1923TÜRK5
Karar Veremiyorum Bir Yardým Lütfen :))
« : 28 Aðustos 2014, Perþembe - 11:42 »
Merhabalar deðerli forum üyeleri‚ benim ana binam yeni 8. Seviye oldu ve 3 tane düzeni çok beðendim. Ama hangisini yapacaðýna karar veremiyorum. Bana yardým ederseniz çok mutlu olurum. Þimdiden teþekkür ederim. 1. Düzen Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 2. Düzen
 Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 3. Düzen Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Hak ediyorsam rep atmanýzý be beðenmenizi istiyorum. Anlayýþýnýz için teþekürler.

1923TÜRK ailesine herkesi bekliyoruz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Yazýma okuyanlara teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

1 Nefeski Aþk 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: ClashOfClansNebula (28 Aðustos 2014, Perþembe - 12:58)

Çevrimdýþý ClashOfClansNebula

• 35.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 118
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • :)
  • 20 Mesajý Toplam
    22 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nebula
  • Klaným : Pussiances
Ynt: Karar Veremiyorum Bir Yardým Lütfen :))
« Yanýtla #1 : 28 Aðustos 2014, Perþembe - 12:58 »
Ben 1. düzeni kullanýyorum. Ama hepsini kullandým 3. dýþýnda 2. düzende alttan kolayca giriyorlar diye deðiþtirdim. 1. düzendede yýkýyorlardý ama %60 en fazla tavsiye ederim.

ClashOfClansNebula 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: 1 Nefeski Aþk (08 Eylül 2014, Pazartesi - 18:16)