Gönderen Konu: Köy binam 8 ganimet kasamýyorum.Önerileriniz nelerdir ?  (Okunma sayýsý 820 defa)

Çevrimdýþý Talha1905

• 11.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 31
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Köy binam 8 ganimet kasamýyorum.Önerileriniz nelerdir ?
« : 29 Aðustos 2014, Cuma - 18:40 »
Arkadaþlar ganimet yok bi türlü günlük 1 m den fazla altýn harcýyorum ganimet yok.Eskiden çok rahat kasýyordum yaklaþýk 3-4 hafta önce.Ama þuan hiç yok.Hadi gece bazen oluyor ama sabah öðle falan hiç yok.Her türlü kupaya çýktým düþtüm yok.3 gün önce klandan bi arkadaþ 1200 lere düþ dedi düþtüðüm gece oyunu býrakamadým acayip ganimet vardý rahat 10 m altýn kastým.Ama bugün yok dünde yoktu.Özellikle geceleri ganimet bulan biriyim gece de yok.Ne yapmam gerekiyor arkadaþlar ciddi ciddi bu durumdan çok sýkýldým.3-4 hafta önce bir gece 7-8 m kasýyordum þuan 1 m altýn harcýyom köy yok.Kristale çýktým yok gümüþe indim yok.1500 lerde takýldým yok.Toplayýcýlardan topluyordum ganimet þuanda býrakýn toplayýcýyý depolarda ganimeti olan da yok.Hep 20 k 30 k altýn geliyor.Þuan teslalarým full deðil az kaldý.Birazda duvarým kaldý.2-3 haftaya fullerim herþeyi th9 a atlamaya korkuyorum.Hiç ganimet bulamayacaðým diye.Ne önerirsiniz arkadaþlar ?

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
Ynt: Köy binam 8 ganimet kasamýyorum.Önerileriniz nelerdir ?
« Yanýtla #1 : 29 Aðustos 2014, Cuma - 19:00 »
Zaman zaman böyle oluyor bunun için yapacak çok þey yok, mümkün olduðunca 3-5 dakikada bir arama yapmak

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

TReeArms 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: (29 Aðustos 2014, Cuma - 19:02)