Gönderen Konu: Apple daki hesabýmý bluestacks atamýyorum  (Okunma sayýsý 2321 defa)

Çevrimdýþý Ower

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Ow3r
  • Klaným : ÝRGANDÝ
Apple daki hesabýmý bluestacks atamýyorum
« : 31 Aðustos 2014, Pazar - 02:48 »
Öncelikle merhabalar,
Ben daha onceden apple ýmda coc umu esýmýn androýd ýne aktardým yani soyle
bendeký tlf dan bu eský cýhaz deyýp esýmýn tlfnundan bu bu yeni cýhaz dýye kodumu gýrdým. buraya kadar problem yok ben bu bluestack ý duyunca pc den oynamaya karar verdým fakat bendeký appledaký hesabýmý bluestack aktaramýyorum
su sekýlde yapýyorum Býr cýhaza bagla sýkkýný secýyorum arkasýndan býr baska cýhaza baglanmak ýstýyorum u týklýyorum
bana Zaten Baðlantýlý, Mevcut köy zaten baglandý. Baglantý sadece býr kere yapýlabýlýr, diye uyarý verýyor ben sýmdý pc den coc u oynayamayacakmýyým bununla ýlgýlý cok arastýrma yaptým fakat bnm sorunum gýbý karsýlasan olmamýs sanýrým usta oyunculardan ve coctr admýnlerýnden yardým  ýstýyorum rýca etsem tesekkurler.

Ower 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Exselanslarý (09 Eylül 2014, Salý - 11:58)

Çevrimdýþý LegenD-R

• 68.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 423
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 172 Mesajý Toplam
    266 Kere Beðenildi
  • COC Nick : LegenD-R
  • Klaným : 1923TÜRK
Ynt: Apple daki hesabýmý bluestacks atamýyorum
« Yanýtla #1 : 31 Aðustos 2014, Pazar - 03:12 »
Hesap sadece 1 kez aktarýlabilir. Sizin yapmanýz gereken, eþinizin Google+ (Gmailini) bilgilerini bluestacks e girmek. Bu þekilde oyuna ulaþabilirsiniz.

LegenD-R 'nin Mesajlarýný Beðenen 3 Kullanýcý: ExcRequimTc (13 Nisan 2015, Pazartesi - 23:21), Exselanslarý (09 Eylül 2014, Salý - 11:58), (31 Aðustos 2014, Pazar - 09:35)