Kýbrýs þehitliklerini gezmeden dönme, alsancakta mustafa dayýyla otur bi tur þarap iç muhabbeti koyudur çok þey katar adama nasý tanýcam dersen sen otur kordon boyunda çimlere o seni bulur Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap sora öküz diye mekan var yine kýbrýs þehitliklerinde oraya gitmeden dönme derim yanýnda dam olmasý lazým eðer dam arýyorsan sevinç pastanesinin önüne git buluþmalar orada olur kýbrýs þehitliklerinin sonunda Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap bornova küçük parkta 267 di sanýrým mekanýn ismi otobüs dizayný var mekanýn içinde orayada git güzeldir. Boyöz yanýnda yumurta yemeyi unutma candýr konakta mavi durak var kumruyu oradan ye yanýndada waffle yapan mekan var adýný unuttum mükemmeldir. Ege üniverstesinin içine gir çok canlýdýr otur birinin yanýna 40 yýllýk ahbap gibi muhabbet edersin yabancýlamazlar. Alsancakta bornova sokaðý var sakýn oraya girme burada açýklayamýyorum þimdi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Göztepe sahilde al oltaný bi turda balýk tut çok sakinleþtirir olta yoksa misina da olur bornova büyük parka da git patencileri izle fena kayýyolar bak. Teleferik vardý bilmiyorum uzun zaman oldu gitmeyeli kaldýrýlmýþ olabilir ama manzara on numara. Çeþmeye de git denizi güzeldir hala denize girebilirsin çok tuzludur ama suyun içinde gözünü açma orda ki mekanýn adýný unuttum kale var onun önünde armutlara otur bi etrafýna bak oh mis daha biton var sabah ezanýna anca biter anlatýrsam izmir güzeldir heryerini gez Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap