Kupam 1500 civarlarýndadýr.Kupa kasmaya uðraþmýyorum.Ganimet daha çok göze çarpýyor benim için.[/quoteBenimde ganimet önceliðimdi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap hatta kristal 2 ye gelene kadar kendimi tutamayýp arada saldýrýyordum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBi kaç hatalar yaptým, sürekli gem harcadým. Aslýnda hiç öyle yapmazdým ama yaptým iþte. Þuanki amacým USTA lige çýkýp 1000 elmasý almak ve hemencicik Altýn2 ye düþüp ganimet kasmak Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Altýn 2 den kristale çýkma çabasý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Kupam 1500 civarlarýndadýr.Kupa kasmaya uðraþmýyorum.Ganimet daha çok göze çarpýyor benim için.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapKupam 1500 civarlarýndadýr.Kupa kasmaya uðraþmýyorum.Ganimet daha çok göze çarpýyor benim için.Ayný þekilde. Sizede tavsiyem budur. Her þeyin yeri ve zamaný vardýr.