Gönderen Konu: Clash Of Clans Çevrim Ýçi Kalma (Hilesiz)  (Okunma sayýsý 3724 defa)

Çevrimdýþý DarkEjder

• 16.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 47
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
  • COC Nick : 1. Hesap: ONUR / 2. Hesap: KaraEjder
Clash Of Clans Çevrim Ýçi Kalma (Hilesiz)
« : 01 Eylül 2014, Pazartesi - 05:45 »
Selamýn Aleyküm deðerli forum üyeleri, Baþlýktan da belli olduðu gibi
Clash Of Clans Çevrim Ýçi Kalma yolunu göstereceðim. Bunun için
elimizde 2 adet program bulunmasý gerekiyor..Hile türü bir þey olmadýðý için zarar gelmeyecektir.. Ýsimleri ve indirme linkleri;
(linklerre videonun açýklama yerinden ulaþabilirsiniz)
BlueStacks : Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapResimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapResimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

AutoClicker : Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapResimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapResimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ýlk önce Bilgisayarýnda BlueStacks programý olmayan arkadaþlar programý yüklesinler.
Bundan sonrasý her þey videoda anlatýlacaktýr..

NOT: Programý kurduktan sonra Bilgisayarýnýzý yeniden baþlatacaktýr..
NOT: Bilgisayarýnýzýn sürekli açýk olmasý gerekmektedir. Bunun için;
Denetim Masasý>Sistem ve Güvenlik>Güç Tercihleri>Planý deðiþtir kýsmýndan
halledebilirsiniz. Örnek resimler;
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Videomuz;

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ýyi Seyirler Diliyorum..

Yapamayanlar olursa eðer, TeamViewer desteði yapmaktayým.
Ýnþallah konu yararlý olursa sabitlenir.. Ýyi oyunlar, Bol Bol Ganimetler, Güzel Güzel Kupalar..

Ýþine yaradýysa +rep Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 01 Eylül 2014, Pazartesi - 12:57 Gönderen: DarkEjder »

DarkEjder 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: @rif (01 Eylül 2014, Pazartesi - 10:14)

Çevrimdýþý @rif

• 32.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 104
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Dex
  • 57 Mesajý Toplam
    82 Kere Beðenildi
  • COC Nick : @rif
  • Klaným : baltasapi
Ynt: Clash Of Clans Çevrim Ýçi Kalma (Hilesiz)
« Yanýtla #1 : 01 Eylül 2014, Pazartesi - 10:19 »
Bir süre kullandim, gayet kullanisli oluyor. Bir iki püf nokta :

* Tekrar süresini 4,5 dakikada 1 seklinde falan ayarlamaniz gerekiyor. Zira 5 dakika hareketsiz kalinca kopuyorsunuz.

* Mouse hareketlerini kaydederken Bluestacks'in uygulama yükleme uyarisindan itibaren kaydederseniz faydaniza olacaktir. Eger bu sekilde kaydetmezseniz oyun takili kalacaktir.

* 8-10 saatte bir 15 dakika (süreden tam emin degilim) "köylüleriniz cok yoruldu, biraz dinlensin" diye bir mesaj geliyor ve o süre zarfinda offline oluyorsunuz.

* Sürekli online oldugunuz icin mücevher kutusu, cali cirpi vs. cok ama cok az cikiyor. Cünkü bu seyler siz offline oldugunuz icin cikiyor köyünüzde...

Tonight's the night. And it's going to happen again and again. It has to happen...
ⓓⓔⓧⓣⓔⓡ

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #2 : 01 Eylül 2014, Pazartesi - 10:24 »
forum dýþý link paylaþýmý yasaktýr. Link edit

iyi forumlar...

Çevrimdýþý DarkEjder

• 16.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 47
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
  • COC Nick : 1. Hesap: ONUR / 2. Hesap: KaraEjder
« Yanýtla #3 : 01 Eylül 2014, Pazartesi - 12:59 »

* Tekrar süresini 4,5 dakikada 1 seklinde falan ayarlamaniz gerekiyor. Zira 5 dakika hareketsiz kalinca kopuyorsunuz.

* Mouse hareketlerini kaydederken Bluestacks'in uygulama yükleme uyarisindan itibaren kaydederseniz faydaniza olacaktir. Eger bu sekilde kaydetmezseniz oyun takili kalacaktir.

* 8-10 saatte bir 15 dakika (süreden tam emin degilim) "köylüleriniz cok yoruldu, biraz dinlensin" diye bir mesaj geliyor ve o süre zarfinda offline oluyorsunuz.

* Sürekli online oldugunuz icin mücevher kutusu, cali cirpi vs. cok ama cok az cikiyor. Cünkü bu seyler siz offline oldugunuz icin cikiyor köyünüzde...

Dediklerinde haklý olabilirsin, fakat ben öyle birþey yaþamadým. Ki öyle birþey yaþasam orda 8 saat olarak vermezdim.. Hadi diyelim ki 1 saatlik iþimiz var ve giremiyoruz. Savaþta yemek istemiyoruz. O 1 saat için bile deðerli bir program deðilmidir Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý @rif

• 32.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Dex
  • 57 Mesajý Toplam
    82 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 01 Eylül 2014, Pazartesi - 17:29 »

Dediklerinde haklý olabilirsin, fakat ben öyle birþey yaþamadým. Ki öyle birþey yaþasam orda 8 saat olarak vermezdim.. Hadi diyelim ki 1 saatlik iþimiz var ve giremiyoruz. Savaþta yemek istemiyoruz. O 1 saat için bile deðerli bir program deðilmidir Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ben bir ara 7/24 calistirdim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ben düsürdükten sonra yaklasik 5 dakika kadar bir zamanim oluyordu, bu da saldiri icin yeterliydi. Yani sistemin "zorla" köylü dinlendirdigi durumlar haricinde uygulama sürekli online oluyordu. Böylece saldiri yemiyordum dogal olarak. Ayrica Bluestacks kendi sponsor uygulamalarini zaman zaman yükletiyor yada para vererek uygulama yüklemekten kurtulabilirsiniz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Degerli demedim zaten, bizzat kullandim ayni yöntemi ve imkan olsa yine kullanirdim ama maalesef coc engelli proxy arkasindayim artik Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Tonight's the night. And it's going to happen again and again. It has to happen...
ⓓⓔⓧⓣⓔⓡ

Çevrimdýþý EzerimLooo

• 49.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 214
  • Rep Puaný : 6
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 45 Mesajý Toplam
    61 Kere Beðenildi
  • COC Nick : EzerimLoooo
  • Klaným : 50 spartalý
« Yanýtla #5 : 02 Eylül 2014, Salý - 10:00 »
Boþ yere elektirik Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ve program çokluðu
Al dokunmayik kalem, al radyo motoru. Çif taraçlý kaldýraç makarasýný uygun bir þekilde motor ucuna sýkýca yapýþtýr. Yanýnada dokunmatik kalem Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap kalem dönerken ekran hareket edecek ve kapanmayacak. Tabletin ve motorun harcadýðý kw deðeri laptopdan daha azdýr Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Heralde Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Hak ediyorsam rep atmanýzý be beðenmenizi istiyorum. Anlayýþýnýz için teþekürler.
Chaster herkeze baþarýlar...
50 spartalý klanýmýza herkezi bekliyoruz. Lider alt_irm.
Yazýmý okuyanlara teþekürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

EzerimLooo 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: dmrc01 (19 Þubat 2015, Perþembe - 09:30), @rif (02 Eylül 2014, Salý - 10:15)

Çevrimdýþý @rif

• 32.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Dex
  • 57 Mesajý Toplam
    82 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 02 Eylül 2014, Salý - 10:19 »
Boþ yere elektirik Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ve program çokluðu
Al dokunmayik kalem, al radyo motoru. Çif taraçlý kaldýraç makarasýný uygun bir þekilde motor ucuna sýkýca yapýþtýr. Yanýnada dokunmatik kalem Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap kalem dönerken ekran hareket edecek ve kapanmayacak. Tabletin ve motorun harcadýðý kw deðeri laptopdan daha azdýr Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Heralde Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ⓓⓔⓧⓣⓔⓡ

@rif 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: dmrc01 (19 Þubat 2015, Perþembe - 09:31), (02 Eylül 2014, Salý - 10:53)

Çevrimdýþý EzerimLooo

• 49.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 45 Mesajý Toplam
    61 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 02 Eylül 2014, Salý - 10:24 »

Yalanmý ? Cidi bir icat yapýyorum þurada..
S.s.

Hak ediyorsam rep atmanýzý be beðenmenizi istiyorum. Anlayýþýnýz için teþekürler.
Yazýmý okuyanlara teþekürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

EzerimLooo 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: dmrc01 (19 Þubat 2015, Perþembe - 09:31), LeafLook (02 Eylül 2014, Salý - 10:38)

Çevrimdýþý @rif

• 32.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Dex
  • 57 Mesajý Toplam
    82 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 02 Eylül 2014, Salý - 10:49 »
Alýntý
S.s.

Espri niyetiyle koymustum, sahsin ile bir alakasi yok...

ⓓⓔⓧⓣⓔⓡ

@rif 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: dmrc01 (19 Þubat 2015, Perþembe - 09:31), (02 Eylül 2014, Salý - 10:53)

Çevrimdýþý EzerimLooo

• 49.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 45 Mesajý Toplam
    61 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 02 Eylül 2014, Salý - 11:31 »
Alýntý
S.s.

Espri niyetiyle koymustum, sahsin ile bir alakasi yok...
biliyorum. ama güzel oldu foto tþkler arkadaþým

EzerimLooo 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: dmrc01 (19 Þubat 2015, Perþembe - 09:31)