@[isim gizlendi]: O depolarýn tamamýný dolduruyosun, hatta az geliyorsa al 3.'yü. Ama bunlarý bile dolduramýyorsan hiç gerek yok týpký düþündüðün gibi ekstra kayýp. Ayrýca sen elindekileri 11 yapmadan niye sulanýyorsun yeni depoya bakýyým? Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap:)
ben çok beðenmedim nedense..
Ýyi artýk uzun yazmam Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Yeni düzenin daha iyi. Ýçerideki okçuyu dýþarýdaki hava savunmasýyla deðiþtir. Benim tavsiyem iç tarafa asla okçu ve top almaman. Onlarla en dýþ katmaný oluþturucaksýn. Yani iç kýsmýna bir set çekiceksin. O yüzden onlarý içeri de kullanarak harcama.
Yeni düzenin daha iyi olmuþ Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bu düzeni yaptýktan Sonra 3 tane saldýrý aldým ama sadece birinde ganimet gitmemiþdi ondada sadece Köy binasýn saldýrýrdýlar zaten. Bu sonuç karþýsýnda ne yapmalýyým. ( Bu 3 saldýrýda 1 tane havaným 1 tane Sihirbaz kulem ve 1 tane Okçu kulem inþaattaydý ) düzeni deðiþtiriyim mi?Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
beðenmedim Anlunl kardeþim, Yýldýrým büyüsü ile madenlerin uçabilir Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap