Gönderen Konu: Google Play Banka Kartý Ýle Gem Satýn Alabilirisiniz !!! (Ýçeri)  (Okunma sayýsý 2642 defa)

Çevrimdýþý sezer1578

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 20
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : hero_man
""Yeni üye oldum . Öncelikle Konu doðru yerdemi bilemiyorum . Adminler sizden ricam eðer onu yanlýþ yerdeyse lütfen doðru yere taþýmanýz. ""

Arkadaþlar bende sizler gibi banka kartý kullanýyorum . Bende Akbank Neo kart bulunuyor. Bu kartý Google Play' e ekleyemiyordum.Herkes innial kart alýn vs. demiþ. Fakat bugün biraz araþýrma sonucu ekleyebildim. Nasýl mý ? Ýþte böyle.

Akbank sitesine girdim. Akbank Direkt Kart Ön ödemeli Diye bir kart gördüm.(Bu bir ön ödemeli sanal karttýr )
Bu karta baþvuru yapýyorsunuz ve size hemen yeni bir hesap numarasý .CVC kodu ve þifre veriyor... Daha sonra bu hesaba banka kartýnýzla para yüklüyorsunuz ve kartýnýzý Google Play' e ekliyorsunuz...

Not: Diðer bankalarda böylemi bilemiyorum .
Not : Link veremiyorum belki yasaktýr.
Not: Akbank sitesinde bütün detaylar yazýyor.

sezer1578 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: cancagmann (03 Aralýk 2014, Çarþamba - 16:40), TReeArms (02 Eylül 2014, Salý - 20:58)

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
Ynt: Google Play Banka Kartý Ýle Gem Satýn Alabilirisiniz !!! (Ýçeri)
« Yanýtla #1 : 02 Eylül 2014, Salý - 09:52 »
Teþekkür ederiz.Zaten ininal kart zor biþey deǧil.Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

Çevrimdýþý sezer1578

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 20
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : hero_man
Ynt: Google Play Banka Kartý Ýle Gem Satýn Alabilirisiniz !!! (Ýçeri)
« Yanýtla #2 : 02 Eylül 2014, Salý - 14:44 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Teþekkür ederiz.Zaten ininal kart zor biþey deǧil.Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Zor biþey deðil fakat  fazladan kart taþýmak istemeyenler ücret odemek istemeyenler ve içindeki parayi çekmek isteyenler için güzel biþey Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap