isim= OnurYaþ= 25Ýþ= NLCO LED AYDINLATMA SÝSTEMLERÝ GENERAL MANAGER ( COC TÜRKÝYE SUPPORT YETKÝLÝSÝ )Okul : Çift anadal Teknik bilimler Fakultesi ve Ýktisat fatultesiForuma ayýrdýgým süre= Sabah 9 Akþam 6Katýlým= GönüllüNeden bu forum= Emrah ( kurmay ) abiyi Çok yakýþýklý buluyorum ondan bu forumdayým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapisim= OnurYaþ= 25Ýþ= NLCO LED AYDINLATMA SÝSTEMLERÝ GENERAL MANAGER ( COC TÜRKÝYE SUPPORT YETKÝLÝSÝ )Okul : Çift anadal Teknik bilimler Fakultesi ve Ýktisat fatultesiForuma ayýrdýgým süre= Sabah 9 Akþam 6Katýlým= GönüllüNeden bu forum= Emrah ( kurmay ) abiyi Çok yakýþýklý buluyorum ondan bu forumdayým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapÝþi okurken zorlandým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Kolay bi meslek deðildir sanýrým.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapisim= OnurYaþ= 25Ýþ= NLCO LED AYDINLATMA SÝSTEMLERÝ GENERAL MANAGER ( COC TÜRKÝYE SUPPORT YETKÝLÝSÝ )Okul : Çift anadal Teknik bilimler Fakultesi ve Ýktisat fatultesiForuma ayýrdýgým süre= Sabah 9 Akþam 6Katýlým= GönüllüNeden bu forum= Emrah ( kurmay ) abiyi Çok yakýþýklý buluyorum ondan bu forumdayým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapÝþi okurken zorlandým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Kolay bi meslek deðildir sanýrým.Zor kardeþim kafamýzda saç kalmadý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ama hala yakýsýklýyýz yanlýþ anlaþýlmasýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Herkes hoþ geldi..
Onur Kurmay bey okumadý sanýrým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapOnur Kurmay bey okumadý sanýrým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLink atmýþtým ona faceden ama bilmiyorum artýk Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBu arada Clashýn yeni yaþýnda ayný bu ay olmasý lazým Town hall 11 ve 3. hero gelecek bununda býlgýsýný burdan verim. Çok detaya giremiyorum baya yenilik var izbede yený birim gibi.