Gönderen Konu: Okçu - barbar ile kristal lige çýkma, hýzlý kara iksir kasma  (Okunma sayýsý 4458 defa)

Çevrimdýþý ok

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 54
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    35 Kere Beðenildi
    • Youtube - Clash of clans Türkçe kanal
  • COC Nick : value
  • Klaným : GAMA l Lider
Okçu - barbar ile kristal lige çýkma, hýzlý kara iksir kasma
« : 01 Eylül 2014, Pazartesi - 22:55 »
Konu baþlýðýnda belirtildiði gibi fakat ek olarak 39 lwl da 4. inþaatçýyý almakta çok kolay arkadaþlar. Bildiklerimizi anlatýyoruz.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ok 'nin Mesajlarýný Beðenen 5 Kullanýcý: krasavcik (06 Haziran 2015, Cumartesi - 19:54), gold_star (10 Mart 2015, Salý - 21:34), iviv (08 Kasým 2014, Cumartesi - 23:07), (16 Ekim 2014, Perþembe - 12:49), TReeArms (04 Eylül 2014, Perþembe - 20:24)

Çevrimdýþý EzerimLooo

• 49.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 214
  • Rep Puaný : 6
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 45 Mesajý Toplam
    61 Kere Beðenildi
  • COC Nick : EzerimLoooo
  • Klaným : 50 spartalý
Ynt: Okçu - barbar ile kristal lige çýkma, hýzlý kara iksir kasma
« Yanýtla #1 : 02 Eylül 2014, Salý - 09:29 »
Teþekürler, yararlý bilgi.

Hak ediyorsam rep atmanýzý be beðenmenizi istiyorum. Anlayýþýnýz için teþekürler.
Chaster herkeze baþarýlar...
50 spartalý klanýmýza herkezi bekliyoruz. Lider alt_irm.
Yazýmý okuyanlara teþekürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Domino_06

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 21
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    16 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Halid
  • Klaným : 1923TÜRK
« Yanýtla #2 : 16 Ekim 2014, Perþembe - 11:55 »
yeni baþlayan arkadaþlarýn iþine yarýyabilir teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý iviv

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : derbeder
« Yanýtla #3 : 08 Kasým 2014, Cumartesi - 23:08 »
Benim gibi yeni baslayanlarin isine yariyabilecek konu

Çevrimdýþý CLASHOFCLANSSMG

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 31 Ocak 2015, Cumartesi - 14:54 »
 Öncelikle ben kendi bilgilerimi gireyim , 86 seviyeyim köy binam 8 , tek kuruþ yatýrmadan 5 inþaatçý aldým , bir taþ kampanyalarý dýþýnda hiç taþ harcamadým , þu andan toplarým ve okçu kulelerim 10 , havanlarým ,sihirbaz kulelerim , hava savunmalarým ve gizli teslalarým 6 (1 tanesi hariç o 5 ) iduvarlarýmýn kimisi 6 , kimisi 7 ve amacým 1 tane olan gizli teslamý da 6 yapmak ve duvarlarýmý 8 yaptýktan sora köy binamý basmak . Yeni baþlayanlar ne mi yapsýn , hiç taþ harcamasýn , duvar dahil bütün savunmalarý full olduktan sonra binasýný bassýn .Ana konuya geçersek þimdi size 2 tane kara iksir kasma taktiði vereyim .1. taktik 200 okçu 3 veya 4 yýldýrým yapýn (bina seviyenize göre ki ben 3 yapabiliyorum ) köy binasý dýþarýdakilere saldýrýp rahat bir þekilde kristale çýkarsýnýz ki ölü köylerden bolca ganimet alabilirsiniz ben bu taktikle binicimi 4 yaptým ve 2394 kupa oldum , kara iksir almak için 1500 üstü kara iksire yýldýrýmlarý düzgün bir þekilde atýn , 2. taktik 10 veya 20 benim 5 seviye sizin ne ise artýk duvar kýrýcý yapýn kara iksiri 1500 üstü olanlara yolu kýrýcýlarla açýp okçularý ve barbar kralýnýzý salýn ( benim barbar kralým 7.seviye ) bu yöntemle 6 saat sonra (labaratuvarda pekka yükseliyor ) golemimi 2. seviyeye basýyorum þu anda 60.000 karam var , ben bu 60.000 kara iksiri bu 2 yöntemle biriktirdim , bu arada bende cadý ve lav tazý hariç her þey açýk okçu barbar goblin kýrýcý dev sihirbaz 5 seviye, þifacý ve ejder 3 seviye  , balon ve binici 4 seviye , pekka 2 oluyor , dalkavuk 3 , golemi 6 saat sonra 2. seviyeye basacaðým walkrie seviyesiz , bol þans ...

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

CLASHOFCLANSSMG 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: ArrowIO (15 Nisan 2015, Çarþamba - 16:54), gold_star (10 Mart 2015, Salý - 21:34)

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #5 : 31 Ocak 2015, Cumartesi - 15:18 »
Arkadaþlar eski konulara BEÐEN deðip geçelim lütfen, hortlatmaya gerek yok.