Öncelikle ben kendi bilgilerimi gireyim , 86 seviyeyim köy binam 8 , tek kuruþ yatýrmadan 5 inþaatçý aldým , bir taþ kampanyalarý dýþýnda hiç taþ harcamadým , þu andan toplarým ve okçu kulelerim 10 , havanlarým ,sihirbaz kulelerim , hava savunmalarým ve gizli teslalarým 6 (1 tanesi hariç o 5 ) iduvarlarýmýn kimisi 6 , kimisi 7 ve amacým 1 tane olan gizli teslamý da 6 yapmak ve duvarlarýmý 8 yaptýktan sora köy binamý basmak . Yeni baþlayanlar ne mi yapsýn , hiç taþ harcamasýn , duvar dahil bütün savunmalarý full olduktan sonra binasýný bassýn .Ana konuya geçersek þimdi size 2 tane kara iksir kasma taktiði vereyim .1. taktik 200 okçu 3 veya 4 yýldýrým yapýn (bina seviyenize göre ki ben 3 yapabiliyorum ) köy binasý dýþarýdakilere saldýrýp rahat bir þekilde kristale çýkarsýnýz ki ölü köylerden bolca ganimet alabilirsiniz ben bu taktikle binicimi 4 yaptým ve 2394 kupa oldum , kara iksir almak için 1500 üstü kara iksire yýldýrýmlarý düzgün bir þekilde atýn , 2. taktik 10 veya 20 benim 5 seviye sizin ne ise artýk duvar kýrýcý yapýn kara iksiri 1500 üstü olanlara yolu kýrýcýlarla açýp okçularý ve barbar kralýnýzý salýn ( benim barbar kralým 7.seviye ) bu yöntemle 6 saat sonra (labaratuvarda pekka yükseliyor ) golemimi 2. seviyeye basýyorum þu anda 60.000 karam var , ben bu 60.000 kara iksiri bu 2 yöntemle biriktirdim , bu arada bende cadý ve lav tazý hariç her þey açýk okçu barbar goblin kýrýcý dev sihirbaz 5 seviye, þifacý ve ejder 3 seviye , balon ve binici 4 seviye , pekka 2 oluyor , dalkavuk 3 , golemi 6 saat sonra 2. seviyeye basacaðým walkrie seviyesiz , bol þans ...