Gönderen Konu: Lütfen Yardým.  (Okunma sayýsý 1564 defa)

Çevrimdýþý AHLTOWER

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : WaitForMe
Lütfen Yardým.
« : 04 Eylül 2014, Perþembe - 09:43 »
Merhaba Arkadaþlar,

Oyunu ilk ios  cihazda oynuyordum. Ondan sonra oyunun içine girip baþka bir cihaza tanýmla dedikten sonra android cihaza tanýmladým. Samsung Note 3 kullanýyorum fakat telimi resetledim ve google+ mail adresimi unuttum. þuan sadece game center hesabýyla ios cihazlardan giriþ yapabiliyorum. Acaba Farklý bir google+ hesabýna oyunumu nasýl kaydedebilirim ? Kaç gündür Supercell'le mailleþiyorum fakat henüz bir sonuca varamadýk. Sizden rica ediyorum bana yardýmcý olurmusunuz.
 Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

akinpx

• Ziyaretçi
Ynt: Lütfen Yardým.
« Yanýtla #1 : 04 Eylül 2014, Perþembe - 11:07 »
bir kere google hesabýna tanýmladýktan sonra bence baþka bir hesaba tanýmlayamazsýn.

bir þekilde eski hesaba ulaþmaya çalýþ. kullanýcý adýný da mý hatýrlamýyorsun?
hatýrlat kýsýmlarýndan ulaþmaya çalýþ ya da gmail e yardým için mail atabilirsin.

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
« Yanýtla #2 : 04 Eylül 2014, Perþembe - 18:59 »
Oyunu baþka gmaile aktarmak mümkün deǧil.Tek çare mail adresinizi hatýrlamanýz.Gmail oturum açma yerinden hesabýnýzý kurtarmayý deneyin.

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

VÝCTORY 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TReeArms (04 Eylül 2014, Perþembe - 19:12)

aDemm078

• Ziyaretçi
« Yanýtla #3 : 04 Eylül 2014, Perþembe - 21:14 »
Elbette fakat gmail hesabýný tek bir sebeple deðiþtirebilirsiniz (bizzat ben game center hesabýmý deðiþtirdim). Önce game center ve ya gmail hesabýmý biliyorým fakat emailimin þifresini unuttum bu yüzden gmail hesabýmý unutursam sýfýrlama gibi bir þansým yok bu yüzden game center hesabýmý deðiþtirmek istiyorum.(cevap 3saat içerisinde geri geldi) ilk baþta hotmaile yönlendirdiler bende her türlü þeyi denedim fakat olmadý oyuna kayýtlý hesabýmý deðiþtirmek istiyorum dedim. (4saat sonra) oyuna ne zaman baþladýðýmý gmail hesabýmý ne zaman açtýðýmý nerede hangi þehirde vsvs ve oyuna çekilen ilk deðerli taþ faturasýný ekran görüntüsü olarak istediler herþeyi yaptým sonunda deðiþtirdiler. Yaklaþýk 1hafta uðraþýrdýlar ama... Iyi forumlar dilerim.