Gönderen Konu: Bluestacks oyunlarý açamýyorum  (Okunma sayýsý 1468 defa)

Çevrimdýþý emreu

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : ZSUEM
Bluestacks oyunlarý açamýyorum
« : 04 Eylül 2014, Perþembe - 18:32 »
merhaba clash of clans ve diðer oyunlarý açamýyorum siyah ekran çýkýyor yardým  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
Ynt: Bluestacks oyunlarý açamýyorum
« Yanýtla #1 : 04 Eylül 2014, Perþembe - 22:02 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
merhaba clash of clans ve diðer oyunlarý açamýyorum siyah ekran çýkýyor yardým  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Buraya bakabilirsin

TReeArms 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: emreu (05 Eylül 2014, Cuma - 14:20)

Çevrimdýþý emreu

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : ZSUEM
« Yanýtla #2 : 05 Eylül 2014, Cuma - 14:25 »

Buraya bakabilirsin

Kardeþim ekran kartýndan anlamam yardýmcý olsan ?  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #3 : 05 Eylül 2014, Cuma - 16:34 »
ekran kartý güncelleþtirmelerini yapmalýsýn yaptýðýn halde oynayamýyorsan yeni ekran kartý almasýn .

Admin 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: (05 Eylül 2014, Cuma - 17:44)