Gönderen Konu: World of Tanks Bilz  (Okunma sayýsý 5514 defa)

Çevrimdýþý EzerimLooo

• 49.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 214
  • Rep Puaný : 6
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 45 Mesajý Toplam
    61 Kere Beðenildi
  • COC Nick : EzerimLoooo
  • Klaným : 50 spartalý
Ynt: World of Tanks Bilz
« Yanýtla #12 : 06 Eylül 2014, Cumartesi - 00:49 »
Jag.pz 4 ün güçlü namlusuyla da baþa çýkamýyorum. Bu nedenle o ta nk hatýna geçiþ yapýyorum ben de. Fotoda olduðu gibi t-46 ile devam ediyorum. Elinizdeki tan k dünya savaþýnda kulanýlmýþ bir rus tankýdýr. Ruslar dünya savaþý sýralarýnda en iyi savaþ makinelerini yapan þahsiyetlerdir. Ama kulanmasýný bilmeyince yeniliyor savaþta iþte Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap (2. Dünya savaþý)

Hak ediyorsam rep atmanýzý be beðenmenizi istiyorum. Anlayýþýnýz için teþekürler.
Chaster herkeze baþarýlar...
50 spartalý klanýmýza herkezi bekliyoruz. Lider alt_irm.
Yazýmý okuyanlara teþekürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý EzerimLooo

• 49.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 45 Mesajý Toplam
    61 Kere Beðenildi
« Yanýtla #13 : 06 Eylül 2014, Cumartesi - 00:51 »
Doðru söyledim demi rus. Nazilerle karýþtýrmýyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Hak ediyorsam rep atmanýzý be beðenmenizi istiyorum. Anlayýþýnýz için teþekürler.
Yazýmý okuyanlara teþekürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý EzerimLooo

• 49.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 45 Mesajý Toplam
    61 Kere Beðenildi
« Yanýtla #14 : 06 Eylül 2014, Cumartesi - 07:30 »
Çok özür dileyerek söylüyorum. Moderator arkadaþlarým abilerim. Gözüm kaymýþ ve yanlýþlýkla android bolukune açmýþým. Bunu apleye taþýyabilirmiyiz. Aple diðer oyunlara.
Tþk
Çnkü androide yok bu.

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 430
  • Rep Puaný : 11
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ASSASSIN
« Yanýtla #15 : 06 Eylül 2014, Cumartesi - 09:39 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Jag.pz 4 ün güçlü namlusuyla da baþa çýkamýyorum. Bu nedenle o ta nk hatýna geçiþ yapýyorum ben de. Fotoda olduðu gibi t-46 ile devam ediyorum. Elinizdeki tan k dünya savaþýnda kulanýlmýþ bir rus tankýdýr. Ruslar dünya savaþý sýralarýnda en iyi savaþ makinelerini yapan þahsiyetlerdir. Ama kulanmasýný bilmeyince yeniliyor savaþta iþte Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap (2. Dünya savaþý)
aynen öyle ben USSR tanklarýný çok sevdiðim için onlara doðru yöneldim aslýnda T-34 tankýný alýcakdým ama yalnýþlýkla aðýr tanklara yöneldim ama yinede o tankla savaþýn efendisiyim  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Game Center:'Fiery Dagger'                                    
                                        Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
« Yanýtla #16 : 06 Eylül 2014, Cumartesi - 09:42 »
Oyundaki eþleþme adaletli olmadýðý için bazen 10.seviye tanklarla karþýlaþýyorum e tabi yenilicez artýk Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap gidip üs iþgal ediyim derkende 10.seviye tank avcýsý 1 saniyede indiriyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 703
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Uzay Altay
  • Klaným : EYÜP SULTAN
« Yanýtla #17 : 06 Eylül 2014, Cumartesi - 09:44 »
Oyundaki eþleþme adaletli olmadýðý için bazen 10.seviye tanklarla karþýlaþýyorum e tabi yenilicez artýk Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap gidip üs iþgal ediyim derkende 10.seviye tank avcýsý 1 saniyede indiriyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
oyun internetli mi internetimiz mi ?

Saygýlarýmla.....

Foruma geri döndüm , artýk akþamlarý düzenli olarak burda olmaya çalýþacaðým.

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
« Yanýtla #18 : 06 Eylül 2014, Cumartesi - 09:45 »
oyun internetli mi internetimiz mi ?
internetli

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
« Yanýtla #19 : 06 Eylül 2014, Cumartesi - 09:50 »
Bide genelde Jagdpanzer IV kullanýyorsan benden sana tavsiye savaþa girmeden önce onu kamufle et sonra savaþa girince, savaþýn sahasýnýn tam ortasýna gitme uzakda dur çalýlarýn içine gir ama yüksek yerde durki bütün tanklarý görüp yok edebilesin. Jagdpanzer IV zýrhý zayýf olduðu için ( aslýnda tank avcýlarýnýn zýrhý zayýf) düþmanla karþý karþýya baþa çýkamaz yüksek ve çalý olan yerler onun için idealdir

Çevrimdýþý EzerimLooo

• 49.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 45 Mesajý Toplam
    61 Kere Beðenildi
« Yanýtla #20 : 06 Eylül 2014, Cumartesi - 11:57 »
Aynen oyle yapýyorum. Namlu tanklarý onlar. Uzaktan kamufuleli ve ekstra niþan Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap