Gönderen Konu: Yardýma ihtiyacým var  (Okunma sayýsý 1544 defa)

Çevrimdýþý Ahmetyasan

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Yardýma ihtiyacým var
« : 06 Eylül 2014, Cumartesi - 01:31 »
Merhaba arkadaþlar ismim Ahmet aslen diyarbakýrlýyým ama  istanbulda yaþýyorum, üniversite okuyorum. Oyuna yeni baþladým yaklaþýk 8-9 gün oluyor. 25 lw kastým daha sonra bir arkadaþým 72 lw çarýný verdi bana fakat çar seviyesine göre biraz güçsüz. Geliþtirilmesi gereken çok þey var. Iksir altýn ve kara iksir kasmak için neler yapmalýyým? Saldýrýlarý kazanmak için nasýl bir taktik uygulamalýyým? 4 seviye full köyden 7 seviye eksiði olan bir köye geçmek zordur bilirsiniz elbet. Bilen ne olur yorum atsýn. Ýçinden gelipte özel olarak ilgilenmek isteyende whatsapptan yazabilir. Buda numaram 0507 174 2866.

Çevrimdýþý EzerimLooo

• 49.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 214
  • Rep Puaný : 6
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 45 Mesajý Toplam
    61 Kere Beðenildi
  • COC Nick : EzerimLoooo
  • Klaným : 50 spartalý
Ynt: Yardýma ihtiyacým var
« Yanýtla #1 : 06 Eylül 2014, Cumartesi - 01:34 »
200. MesajýmKýristale çýk 3 þimþek at. Kara iksir sondalarýnýn tepesine bak dolumu boþmu diye. Dýþardaki dolu olanlara saldýr. Köy binasý dýþarda olanlara saldýrýp kaçarak kara iksir bonusunu al.
Ama oyunu pek bilmediðin için biraz deðil çok zorlanacaksýn. Köy binasý dýþarda olanlara dikkat et Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap teslelar çýkar tek atar sana.
Bir de arkadaþýn güvenilirdir iþalah Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap gün gelir hesabý satar ortada kalýrsýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Hak ediyorsam rep atmanýzý be beðenmenizi istiyorum. Anlayýþýnýz için teþekürler.
Chaster herkeze baþarýlar...
50 spartalý klanýmýza herkezi bekliyoruz. Lider alt_irm.
Yazýmý okuyanlara teþekürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý DarkKnight

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Bu günlere taþ alýnmadan geldim.....
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : DarkKnight
  • Klaným : expertist
« Yanýtla #2 : 08 Eylül 2014, Pazartesi - 17:13 »
Dostum kendi köyünde büyümeni tavsiye ederim. Çekirdekten yetiþmek iyidir. Yüksekten baþlamak senýn için dezavantaj. Bence býrak o köyü kendi köyünle büyü Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Klan: expertist 

+rep

baranado12

• Ziyaretçi
« Yanýtla #3 : 09 Eylül 2014, Salý - 02:12 »
Ordun ne kadarsa hep okçu bas ganimetleri toplayýcýlarda ve madenlerde olanlara saldýr 3tanede yýldýrým büyüsü bas kara iksir deposuna 3tür ganimetide kolayca elde edersin altýn1 ve kristal ligde çok kara iksir var

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #4 : 01 Ekim 2014, Çarþamba - 12:16 »
yeterli bilgi verildiðine göre;

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap