Gönderen Konu: iPad 2'de iPhone görünümünde nasýl oynarým?  (Okunma sayýsý 1403 defa)

Çevrimdýþý ks01

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 21
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
  • COC Nick : burak
  • Klaným : TearsFears
iPad 2'de iPhone görünümünde nasýl oynarým?
« : 06 Eylül 2014, Cumartesi - 12:41 »
Merhaba. Clah of Clans tarzý bir strateji oyunu oynuyorum fakat oyun çok kasýyor. iPad 2 kullanýyorum. Restore ettim fakat hala ayný sorun ile karþý karþýyayým. Oyunu iPhone görünümünde oynama þansým var mý? Bu kasmayý engelleyecek diye düþünüyorum. Oyun Tablet ve iPhone'larda "Dikey" oynanýlýyor. Clash of clans ise yatay. Bu oyunun farký o. iPhone görünümde nasýl oynarým? Teþekkür ederim.

Stratejik saldýrý her zaman önemlidir. Rakibine saldýrmadan önce onu yok edeceðini, kafanda kurgula! 😉

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
Ynt: iPad 2'de iPhone görünümünde nasýl oynarým?
« Yanýtla #1 : 02 Ekim 2014, Perþembe - 12:15 »
eðer iphone bölümünden indirip oynayamýyorsan malesef cihaz deðiþtirme vaktin gelmiþ

Çevrimdýþý DeePDe

• 18.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 52
  • Rep Puaný : 3
  • Clash of Clans
  • 17 Mesajý Toplam
    30 Kere Beðenildi
  • COC Nick : NpiR
  • Klaným : KaYBeDeNLeR
Ynt: iPad 2'de iPhone görünümünde nasýl oynarým?
« Yanýtla #2 : 12 Ekim 2014, Pazar - 15:08 »
Eðer Uygulama 2 çeþit ise ve ipad iphone diye ayrýlýyorsa iphone uygulamasýný kullanman gerekiyor. Bunuda Genelde Jealbreak tabletlerde yapabilirsin. istediðini kurarak ama Artýk Ýos çalýþmalarýnda Combo yazýlým çýkarýyor uygulama tablete yüklendiðinde tablet versiyonunu telefona yüklendiðinde telefon versiyonunu senkron ediyor cihaza eðer uygulamanýn sadece telefon uygulamasý olsaydý bunu tablette çok rahat telefondaki gibi dikey oynayabilirdin. Saygýlar.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap