Gönderen Konu: 3. Gün... Bu durumdayýz ??? +SS  (Okunma sayýsý 2818 defa)

Çevrimdýþý Brovax

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 10
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
3. Gün... Bu durumdayýz ??? +SS
« : 06 Eylül 2014, Cumartesi - 20:05 »
Öncelikle merhaba  deðerli form üyeleri

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

*Köyle ilgili geliþme düzeyleri aþaðýdaki gibidir.Ayrýca 1 adet dahi elmas harcanmamýþtýr.

*Köy binasý  savunmasýz olarak en dýþarýda bulunmakta

*Asker geliþimi henüz yapýlmamýþtýr.

Köy binasý: 3 (köyün dýþýna atýlmýþtýr)
Madenler: 6,5,5 seviye
Ýksirler: 6,5,5
Duvarlar: 2. seviye
Kýþla: 5 ve 4
Top,Havan,Okçu kulesi: toplar:4 havan:1 kule:3
Depolar: Altýn:5,5  Ýksir: 5,5
Lab: 1
Klan: 1
Ayrýca harita üzerinde 35 adet taþ,mantar,aðaç vs kaldýrýlmýþtýr.

Sorularým þu þekilde;

1-) 3 gün  oldu oynamaya baþladýðýmdan beri sizce genel durum nedir ?
2-) Kupa kasmaya devam edersem sorun yaratýr  mý ?
3-) Köyün dizilimi hakkýnda düþünce ve tavsiyeleriniz neler ?
4-) Elmaslar ile inþaatcý  3 ve 4 almak ne kadar sürer 5.yi alma ihtimali var mý?
5-) Þuan ki durumda neye yönelmeliyim ? ( maden,iksir,kupa,diðer yükseltme tavsiyeleri) 
6-) Ve son olarak. Aman bu hataya düþme diye bileceðiniz þeyleri benimle paylaþýrsanýz sevinirim.

Formdaki yeni baþlayanlar kýsmý ile ilgili çoðu yeri okudum biraz meraklý olduðum için daha detaylý bilgi alabileceðimi düþündüðüm siz deðerli form üyelerine bu sorularý yöneltiyorum.Cevaplarýnýz için þimdiden teþekkürler. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Bir hatamýz olduysa þimdiden  affola . . .

Çevrimdýþý voglioinvecchiare

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 29
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Voglioinvecchia
Ynt: 3. Gün... Bu durumdayýz ??? +SS
« Yanýtla #1 : 06 Eylül 2014, Cumartesi - 20:54 »
1) 3 günde bu kadar ilerlemek oldukça iyi gerçekten ben ilk baþladýðýmda bu kadar deðildim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
2) Kupa kasmaný tercih ederim çünkü 1250 kupaya geldiðinde 450 taþ veriyor. Gelen taþlarla inþaatçý alabilirsin fakat o kupalarda depolarýn içinde ve madenlerde pek ganimet býrakmaman gerek saldýrý yediðinde ganimeti alabilirler.
3) Köyün dizilimi tek duvar sýrasý halinde, yani duvarlarý iç içe yaparsan, daha karýþýk þekilde yaparsan benim görüþümce daha zorlu bi düzen çýkar ortaya.
4) Dediðim gibi 1250 kupaya ulaþarak 3.inþaatçýyý alabilirsiniz. 4'ü almak için 1000 taþ gerekiyor ve biraz zahmetli. Ancak baþarýlarý tamamlayarak buna da ulaþabilirsin.
5) Eðer kupa kasacaksan biraz daha üst kupalarda 1. seviye askerler yerine 2. seviye 3. seviye askerlerle olman gerekir, ancak yeni baþladýðýn için 2'ye yükseltmen þimdilik yeterli.. Askerler dýþýnda bütün savunma birilerini yükseltmen, getirebileceðin son seviyeye getirmen gerek zamanla.
6) Aman bu hataya düþme diyebileceðim tek þey her þeyi fullemeden köy binasýný yükseltme. Bombalar bile dahil her þeyi son seviyeye getir ondan sonra yükselt köy binasýný.
Ýnþallah yardýmcý olabilmiþimdir Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

voglioinvecchiare 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Brovax (06 Eylül 2014, Cumartesi - 21:05)

Çevrimdýþý Brovax

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 06 Eylül 2014, Cumartesi - 21:08 »
Sorularýma tek tek cevap verdiðin için çok teþekkür ediyorum.Þuan duvarlarý 3. seviye çýkartýyorum 10-15 tane oldu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap.Bu kupada kalmak için yenilgi yapmam mý gerekiyor ? Atýyorum 1 asker atýp teslim olma gibi ? Yoksa baþka bir yöntem  var mý ?

+++ Bir ekleme yapayým. Lig düþme yok mu ? bronz 3 e düþmemiþti denemiþtim
« Son Düzenleme: 06 Eylül 2014, Cumartesi - 21:10 Gönderen: Brovax »

Brovax 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: lordcemal2 (17 Kasým 2014, Pazartesi - 23:20)

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 06 Eylül 2014, Cumartesi - 21:23 »
Sorularýma tek tek cevap verdiðin için çok teþekkür ediyorum.Þuan duvarlarý 3. seviye çýkartýyorum 10-15 tane oldu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap.Bu kupada kalmak için yenilgi yapmam mý gerekiyor ? Atýyorum 1 asker atýp teslim olma gibi ? Yoksa baþka bir yöntem  var mý ?

+++ Bir ekleme yapayým. Lig düþme yok mu ? bronz 3 e düþmemiþti denemiþtim

Eðer þuan ki kupada yükselmeyip yada düþmeyip kalmak istiyorsan belirtilen kupa aralýklarýnda kal sadece yeterli. Ama eðer kupa yükseldikten sonra tekrar düþmek istiyorsan dediðin gibi 1 asker atýp teslim olabilirsin.
- Lig düþme tabiki var, sadece kupa düþtüðün zaman olduðun ligin kupasýndan biraz uzaklaþman gerek. Oyun seni kendiliðinden düþürecektir Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Brovax

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 06 Eylül 2014, Cumartesi - 21:34 »
Peki þuan 1250 kupaya çýkarta bilirmiyim  ? buraya kadar ne saldýrý aldým (online olduðum için heralde) Ne kasarken zorlandým. Girdiðim her savaþtan 3 yýldýzý ve 15-30 kupa artýk ne varsa aldým.Yani böyle kolay mý devam edecek eðer öyle ise kupayý kasýp 450 taþý alayým ve tekrar düþüreyim.

Çevrimdýþý ok

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 54
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    35 Kere Beðenildi
    • Youtube - Clash of clans Türkçe kanal
  • COC Nick : value
  • Klaným : GAMA l Lider
« Yanýtla #5 : 06 Eylül 2014, Cumartesi - 21:35 »
Peki þuan 1250 kupaya çýkarta bilirmiyim  ? buraya kadar ne saldýrý aldým (online olduðum için heralde) Ne kasarken zorlandým. Girdiðim her savaþtan 3 yýldýzý ve 15-30 kupa artýk ne varsa aldým.Yani böyle kolay mý devam edecek eðer öyle ise kupayý kasýp 450 taþý alayým ve tekrar düþüreyim.

iyi bir klan bul 6. seviye balon al onunla kolay çýkýlýyor denemiþliðim var

Çevrimdýþý Brovax

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 06 Eylül 2014, Cumartesi - 21:40 »

iyi bir klan bul 6. seviye balon al onunla kolay çýkýlýyor denemiþliðim var

Valla oyunu formdan okuyarak öðrendim ve oyun içersinde ilerlediðim yere kadar biliyorum yani.Klan konusuna gelirsek 1-2  kez klan aradým ve bugün girdim fakat yeni olduðum için olsa gerek attýlar yada diðer online oyunlarda olduðu gibi herþey güç olmuþ yani  diðer oyunlarda itemler vs burda lvl kupa ve yükseltme seviyelerin.

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 06 Eylül 2014, Cumartesi - 21:42 »

Köy binasý dýþarda olan köylere birkaç tane okçu veya barbar atarak da çýkabilirsin, ben hep böyle çýkarým ama alt ligleri bilmiyorum dýþarýda köy binasý var mýdýr diye.

Çevrimdýþý ok

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 54
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    35 Kere Beðenildi
    • Youtube - Clash of clans Türkçe kanal
  • COC Nick : value
  • Klaným : GAMA l Lider
« Yanýtla #8 : 06 Eylül 2014, Cumartesi - 21:43 »
GAMA klanýna gel þu an 44 kiþi bu gece boyunca asker alýrsýn sabah klan savaþý baþlarken çýkartýrýz klandan en azýndan bu gece saðlam askerlerle savaþ

Çevrimdýþý Brovax

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 06 Eylül 2014, Cumartesi - 21:45 »

Köy binasý dýþarda olan köylere birkaç tane okçu veya barbar atarak da çýkabilirsin, ben hep böyle çýkarým ama alt ligleri bilmiyorum dýþarýda köy binasý var mýdýr diye.
Benimkisi dýþarýda ama gelen giden yok Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap.Düzgün bir türk klaný bulup yardým isteyeyim ozaman.Tekrar teþekkür ederim.Gerçekten yardýmcý oldu saðolasýn.

Çevrimdýþý Brovax

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #10 : 06 Eylül 2014, Cumartesi - 21:47 »
GAMA klanýna gel þu an 44 kiþi bu gece boyunca asker alýrsýn sabah klan savaþý baþlarken çýkartýrýz klandan en azýndan bu gece saðlam askerlerle savaþ

Peki eðer sýkýntý yaratmayacaksa size geleyim. Gamayý takip ediyorum aslýnda oyuna baþlama sebebim youtube daki videolardý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap.

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
« Yanýtla #11 : 06 Eylül 2014, Cumartesi - 21:48 »

Benimkisi dýþarýda ama gelen giden yok Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap.Düzgün bir türk klaný bulup yardým isteyeyim ozaman.Tekrar teþekkür ederim.Gerçekten yardýmcý oldu saðolasýn.

Yardýma ihtiyacýn olursa yazabilirsin sitedeyim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap