Gönderen Konu: TearsFears klanýna alýmlar baþladý.  (Okunma sayýsý 761 defa)

Çevrimdýþý ks01

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 21
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
  • COC Nick : burak
  • Klaným : TearsFears
TearsFears klanýna alýmlar baþladý.
« : 07 Eylül 2014, Pazar - 14:38 »
Klan Adý: TearsFears

Klan Türü: Yalnýzca Davet

Klan Puaný: 13000

Merhaba arkadaþlar. Klanýmýzý çok öncelerden kurmuþtuk. Eski bir klanýmýz vardý ama biz onu kapatýp yeni bir sayfa açmýþtýk. Bazý zamanlar zorluklar yaþadýk. Klana alýmlar bile yapamadýk. Çünkü herkes klan savaþýndan kaçýyordu. Rütbe için bile küfür ediyorlardý. Ama artýk klana alýmlarý açtýk. Þu anda 30 kiþiyiz. Bizim amacýmýz oyunda geliþmekten ziyade, iyi arkadaþlýklar kurmaktýr. Ben 15 yaþýndayým ve klanda bende daha büyükler var ama ben onlara abi demiyorum. Çünkü sanal arkadaþým oldular. Herneyse, klana alým yapmaya baþladýk. Þimdi size yapýlmasý gerekenleri sýralayacaðým.

Gerekenler;
• +40 seviye veya +50 gibi seviye ile alým yapmýyoruz. Köyünün dizaynýna ve gücüne göre alým yapýyoruz.
• Yaþ ortalamamýz genel olarak 15 ve 35 arasýndadýr.
• Kesinlik küfürlü ve argolu kelimeler kullanmýyoruz.
• Düzenli olarak Klan Savaþý yapýyoruz.

Bunlarda kurallarýmýz;
• Klan Savaþýna katýldý, ilk katýlýþýnda hakkýný kullanmadý. Klandan atmýyoruz. Tekrar ikinci Klan Savaþýna katýldý. Onda da kullanmadý ve klandan atmak zorunda kalýyoruz ama biz klandan atarken o mesaj bölümüne "Aktif iseniz, tekrar bekleriz" deyip, klanda atýp tekrar davet ediyoruz. Bu ayrýcalýðýmýz oluyor.
• Klan Savaþý Günü, isteklerimizde seviye belirtiyoruz. Klan Savaþý dýþýnda isteklerimizde seviye belirtmiyoruz.
• Klanda bir yabancý arkadaþýmýz var. Mümkün olduðunca isteklerimizi ingilizce, Türkçe olarak yazýyoruz. Örneðin; Archer / Okçu.
• Klan Rütbesi için gereken baðýþ sýnýr yoktur. Aktifliðe ve Güvenilirliðe rütbe veririz. Tabi baðýþta yapmalý. 😊
• Bir öneriniz var mý? Bir fikriniz var mý? 0535 060 26 31. Bana bu numaradan fikirlerinizi ve önerilerinizi bildirebilirsiniz. Klanýn geliþmesi için önerilerinize ve fikirlerinize ihtiyacýmýz var.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 07 Eylül 2014, Pazar - 14:44 Gönderen: ks01 »

Stratejik saldýrý her zaman önemlidir. Rakibine saldýrmadan önce onu yok edeceðini, kafanda kurgula! 😉