Arkadaþlar bana kalýrsa fiyatlar ve süreler bi yerden sonra tavan yapýyor mesela X-Topu sadece kurmasý 3 Milyon. Bana kalýrsa oyunun geliþtiricileri bunu taþ satýn almaya teþvik etmek için yapýyorlar ve baþarýlýda oluyorlar. Sizce de fiyatlar çok mu yüksek veya ben mi çulsuzum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapArkadaþlar bana kalýrsa fiyatlar ve süreler bi yerden sonra tavan yapýyor mesela X-Topu sadece kurmasý 3 Milyon. Bana kalýrsa oyunun geliþtiricileri bunu taþ satýn almaya teþvik etmek için yapýyorlar ve baþarýlýda oluyorlar. Sizce de fiyatlar çok mu yüksek veya ben mi çulsuzum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapHem taþ alýmý için hemde rekabet artsýn vs. gibi sebeplerle yükseltiyorlar.
Aynen öyle, gittikçe fiyatlarý kabartýyorlar.
Arkadaþlar bana kalýrsa fiyatlar ve süreler bi yerden sonra tavan yapýyor mesela X-Topu sadece kurmasý 3 Milyon. Bence oyunun geliþtiricileri bunu taþ satýn almaya teþvik etmek için yapýyorlar ve baþarýlýda oluyorlar. Sizce de fiyatlar çok mu yüksek veya ben mi çulsuzum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Mesela bence gizli teslayý yapmak için ödenen miktar ona hiç deðmez .