Hepimize süper bir güncelleme olcak gibi geliyor ama kötü yanlarý da olacaktýr. Sýra ile duvar yükseltme çok iyi oldu, yeni izbe kýþla askeri de ama duvarlar konusunda kötü olduðunu düþünüyorum. Artýk iksirler depolarrýmýzda duramayacak istediðimiz askeride iksirine bakmadan basma devri de bitecek, özellikle ganimet için depolara giren oyuncular þansýna küsecek. Çünkü artýk depolarda iksir kalmayacak, herkesin duvarlarý yüksek seviye olcak. Eskiden duvar yapmak ayrýcalýkken þimdi herkesin yapacaðý biþey olcak. Valkyrie süresinin kýsaltmasý çok iyi olur geçen klan savaþýnda kullandým 1 dakika dolmadan %100'ü aldým.
Yeni izbe kýþla askeri 'sentör' diyenler var. Tekrardan söylüyorum Sentör Yunan mitolojisindeki yarý at yarý insan olan bi yaratýk (Ben De Özledim dizisini izleyenler orda atilla diye yarý at yarý insan vardý o yaratýk iste Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap ) Sentör mitolojide ok atmada profosyeneldir, benim aklýmdan duvarlarýn üstünden atlayan ok atan biþeymiþ gibi geliyor yani okçu ile domuz binicisi karýþýmý. Tabi 'Sentör' olayý gerçekse...
Ýyi forumlar.