Gönderen Konu: TH8 Farming köy düzeni. (üçgen savunma, simetrik, ganimet odaklý)  (Okunma sayýsý 4558 defa)

Çevrimdýþý deve

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 33
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : deve
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

iþ gören bi düzen oldugunu düþünüyorum sizinlede paylaþmak istedim.

buda köyün son hali tuzaklarýn yerleriyle ve bazý duvarlarla oynama yapýldý.

« Son Düzenleme: 10 Eylül 2014, Çarþamba - 21:32 Gönderen: deve »

deve 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: benim adým name (09 Eylül 2014, Salý - 18:52), TReeArms (08 Eylül 2014, Pazartesi - 20:31)

Çevrimdýþý 1 Nefeski Aþk

• 38.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 131
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • 16 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nebula
  • Klaným : 1923TÜRK5
Ynt: TH8 Farming köy düzeni. (üçgen savunma, simetrik, ganimet odaklý)
« Yanýtla #1 : 08 Eylül 2014, Pazartesi - 20:52 »
güzel bir savunma fakat ben üstten devlerle girersem köy dümdüz olur herhalde. Tüm aðýrlýk alt kýsma verilmiþ. Bence iyi bir köy nereden saldýrý alýrsa alsýn kendini savunan köydür.

Hak ediyorsam rep atmanýzý be beðenmenizi istiyorum. Anlayýþýnýz için teþekürler.

1923TÜRK ailesine herkesi bekliyoruz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Yazýma okuyanlara teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý deve

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 08 Eylül 2014, Pazartesi - 21:13 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
güzel bir savunma fakat ben üstten devlerle girersem köy dümdüz olur herhalde. Tüm aðýrlýk alt kýsma verilmiþ. Bence iyi bir köy nereden saldýrý alýrsa alsýn kendini savunan köydür.

evet baþta bende öyle dusundum sonra devlerle ustten gýrdýgýmý hayal ettim köye. 2 ýhtýmal verdým olabilecek..

1. si devler tam üstten okcu kulesine girerlerse zaten yanlardaký toplar uzak olacagý ýcýn dýger duvarýn arkasýndaký hava savunmasýna gýdýcek. onlar duvarlarý yumruklarken 2 tane sýhýrbaz kulesý ve býr havan býde kenardaký 2 top aralýksýz onlara calýsýcak. yerinde bi savunma buyusu ve ofke buyusuyle orta kýsma gýrdýkten sonra barbar kralýn menzýle gýrmýs olcaklar zaten býde 2 yandaký okcu kuleleride etkin olucak içerdeyken.ortadaký havana kadar rahatca yokedebilirler ama o havan dustukten sonra devler dagýlacaktýr. geri kalan savunma býrýmlerý etrafa esýt mesafede dagýnýk ve býraz uzak oldugu ýcýn hepsý farklý duvarlarý yumruklayacaktýr dýye dusunuyorum boylece o ortadan cýkamýyacaklar býle.

2. ise ust sag veya sol koseden toplarýn oldugu yerden devler gýrdýgýnde zaten topu ýndýrýrken hemen duvarýn dýger tarafýndan tesla cýkýcak. toptan sonraký en yakýn savunma býrýmý o oldugu ýcýn duvarý kýrýp ona gýdýcekler sonra okcu kulesý top  zaten sýralý o sýrarada hayli tuzak var orda baya bý yýpranýp yine cok faydalý olamazlar dýye dusunuyorum.
yanlýs dusunuyor olabýlýrým sende tekrardan goruslerýný paylasýrsan minnettar kalýrým.
yorumun için tesekkurler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

deve 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: 1 Nefeski Aþk (08 Eylül 2014, Pazartesi - 21:14)

Çevrimdýþý 1 Nefeski Aþk

• 38.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 16 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 08 Eylül 2014, Pazartesi - 21:20 »

evet baþta bende öyle dusundum sonra devlerle ustten gýrdýgýmý hayal ettim köye. 2 ýhtýmal verdým olabilecek..

1. si devler tam üstten okcu kulesine girerlerse zaten yanlardaký toplar uzak olacagý ýcýn dýger duvarýn arkasýndaký hava savunmasýna gýdýcek. onlar duvarlarý yumruklarken 2 tane sýhýrbaz kulesý ve býr havan býde kenardaký 2 top aralýksýz onlara calýsýcak. yerinde bi savunma buyusu ve ofke buyusuyle orta kýsma gýrdýkten sonra barbar kralýn menzýle gýrmýs olcaklar zaten býde 2 yandaký okcu kuleleride etkin olucak içerdeyken.ortadaký havana kadar rahatca yokedebilirler ama o havan dustukten sonra devler dagýlacaktýr. geri kalan savunma býrýmlerý etrafa esýt mesafede dagýnýk ve býraz uzak oldugu ýcýn hepsý farklý duvarlarý yumruklayacaktýr dýye dusunuyorum boylece o ortadan cýkamýyacaklar býle.

2. ise ust sag veya sol koseden toplarýn oldugu yerden devler gýrdýgýnde zaten topu ýndýrýrken hemen duvarýn dýger tarafýndan tesla cýkýcak. toptan sonraký en yakýn savunma býrýmý o oldugu ýcýn duvarý kýrýp ona gýdýcekler sonra okcu kulesý top  zaten sýralý o sýrarada hayli tuzak var orda baya bý yýpranýp yine cok faydalý olamazlar dýye dusunuyorum.
yanlýs dusunuyor olabýlýrým sende tekrardan goruslerýný paylasýrsan minnettar kalýrým.
yorumun için tesekkurler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Öncelikle teþekkür ederim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Senin yorumuna katýlýyorum fakat þöyle biþi var adam 20 devle girse devler ayrýlsa önlerine çýkacak bir tuzak yok (bunu üst kýsým için söylüyorum) 2 iyileþtirme 1 öfke büyüsü yetecektir. ikiye ayrýlsalar ikisininde caný azalýrsa gruplarýn can büyüsü atar. Ortayada tam merkeze bir öfke büyüsü. Arkadan þifacýyýda býraktýðýnda alt kýsma kadar kolayca temizlerler diye düþünüyorum. Ama senin yorumunada saygý duyuyorum tabiki. Dediðin gibi top ve okçu kulesinin ordan girince tesla çýkar demiþsin ordaki teslanýn mesafesi duvardan sonra iþe giriyor. Mesafesi o kadar uzun deðil çünkü, ordan girince gene alacaðýný düþünüyorum çünkü ordan büyük ihtimal merkeze duvar yýkýcý ile girilirse devlerle oyalanýp, merkez açýlýr ve tüm devler oraya yoðunlaþýr ve kolayca merkez patlatýlýr. Alttan gireceklerini tahmin etmiyorum, çünkü tuzaklar çok bariz bence o tuzaklarý daðýt üst tarafada yaylý tuzak daðýtmalýsýn. Herþeyi simetrik deðilde yani kýsmen simetrik eþit þekilde daðýtmaný tavsiye ederim. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Sendende ufak bir ricam olucak Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap benim konumada yorum yaparsan çok mutlu olurum Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap konumun linki çok teþekkür ederim þimdiden Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Hak ediyorsam rep atmanýzý be beðenmenizi istiyorum. Anlayýþýnýz için teþekürler.

1923TÜRK ailesine herkesi bekliyoruz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Yazýma okuyanlara teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Paradoxbist

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 75
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • Serseri okçu :D
  • 24 Mesajý Toplam
    47 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ParadoxBIST
  • Klaným : DeJaVu
« Yanýtla #4 : 09 Eylül 2014, Salý - 12:09 »
Benim gözüme takýlan bir nokta var , ortada 2sihirbaz 1havan ve 1adet hava savunmasý kare þeklinde , 4ünün ortasýna yýldýrým büyüsü atýp hepsini yýka bilir ve binici ile dümdüz edebilir :/

Konumu okuyup beðendiyseniz beðeni+rep verirseniz sevinirim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý deve

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 09 Eylül 2014, Salý - 13:23 »
yýldýrým konusunu hýc dusunmemýstým acýkcasý. ama þöylede bir durum var adam yýldýrýmlarý oraya attýktan sonra býnýcý ýle gýrerse sýfa buyusu kullanamaz zaten savunma býrýmlerý arasýnda dev bombalar mevcut bu durumda býnýcýler dayanamýcaktýr. dev arkasý sýfacý gýrerse olabýlýr tabýký. ama saldýrganlarýn cogu 3 yýldýrýmla gezmez gezenlerýnde cogu kara almak ýcýn kara deposuna atar. bu durumda cok nadýr karsýlasabýlcegýmýz bý durum olarak geldi gözüme. tespitiniz için teþekkür ederim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Paradoxbist

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 75
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • Serseri okçu :D
  • 24 Mesajý Toplam
    47 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ParadoxBIST
  • Klaným : DeJaVu
« Yanýtla #6 : 10 Eylül 2014, Çarþamba - 15:35 »
Ben þahsen 3 yýldýrým kullanýyorum diye söyledim , 5. Sv yýldýrým bastým az önce Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Konumu okuyup beðendiyseniz beðeni+rep verirseniz sevinirim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Paradoxbist 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: 1 Nefeski Aþk (10 Eylül 2014, Çarþamba - 19:27)

Çevrimdýþý deve

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 10 Eylül 2014, Çarþamba - 21:36 »

Öncelikle teþekkür ederim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Senin yorumuna katýlýyorum fakat þöyle biþi var adam 20 devle girse devler ayrýlsa önlerine çýkacak bir tuzak yok (bunu üst kýsým için söylüyorum) 2 iyileþtirme 1 öfke büyüsü yetecektir. ikiye ayrýlsalar ikisininde caný azalýrsa gruplarýn can büyüsü atar. Ortayada tam merkeze bir öfke büyüsü. Arkadan þifacýyýda býraktýðýnda alt kýsma kadar kolayca temizlerler diye düþünüyorum. Ama senin yorumunada saygý duyuyorum tabiki. Dediðin gibi top ve okçu kulesinin ordan girince tesla çýkar demiþsin ordaki teslanýn mesafesi duvardan sonra iþe giriyor. Mesafesi o kadar uzun deðil çünkü, ordan girince gene alacaðýný düþünüyorum çünkü ordan büyük ihtimal merkeze duvar yýkýcý ile girilirse devlerle oyalanýp, merkez açýlýr ve tüm devler oraya yoðunlaþýr ve kolayca merkez patlatýlýr. Alttan gireceklerini tahmin etmiyorum, çünkü tuzaklar çok bariz bence o tuzaklarý daðýt üst tarafada yaylý tuzak daðýtmalýsýn. Herþeyi simetrik deðilde yani kýsmen simetrik eþit þekilde daðýtmaný tavsiye ederim. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Sendende ufak bir ricam olucak Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap benim konumada yorum yaparsan çok mutlu olurum Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap konumun linki çok teþekkür ederim þimdiden Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

köyün son halinede yorum yapabilirsen sevinirim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bi kac saldýrý yedým bu sekilde araya býraktýgým bosluk sayesinde ustten giren devler ortaya ulasamadan kenarlandan devam etmek zorunda kaldýlar tuzaklar canlarýna okudu. bütün saldýrýlar 6. sv devle oluyo zaten diðerleri pek bulasmýyo sanýrým ganimet olmasýna ramen. onlara karsý býle ganýmetýn yarýsýný verdim suana kadar sadece.

Çevrimdýþý deve

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 10 Eylül 2014, Çarþamba - 21:38 »
Ben þahsen 3 yýldýrým kullanýyorum diye söyledim , 5. Sv yýldýrým bastým az önce Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

dogrudur kardesým sýfacý kullanýpda hava savunmasýný ýndýrmek ýcýn 3 yýldýrýmla dolasanlarda var onceký yazýyý yazarken onlarý dusunemedým k bakma Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ama hala 3 tane yýldýrýmla o dip dibe olan 4 savunmanýn hepsi dusermi diye merak icerisindeyim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

deve 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: 1 Nefeski Aþk (12 Eylül 2014, Cuma - 17:52)

Çevrimdýþý 1 Nefeski Aþk

• 38.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 16 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 12 Eylül 2014, Cuma - 17:52 »
Düzeni hala kullanýyorsanýz defans tekrarlarýnýn resimlerini paylaþýrmýsýnýz ?

Çevrimdýþý deve

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
« Yanýtla #10 : 12 Eylül 2014, Cuma - 18:28 »
Düzeni hala kullanýyorsanýz defans tekrarlarýnýn resimlerini paylaþýrmýsýnýz ?

tabiki paylasýyým. öncelikle soylemeliyim bu sýralar ganimetim hýc eksýk olmuyor madenlere agýrlýk verdýgým ýcýn. paylastýgým saldýrýlarýn hepsýnde 300 e 300 le 270 e 270 aralýgýnda ganýmet gozukuyor rakiplere. zaten bu duzene gectigimden beri bunlar dýsýnda saldýrýda yemedým.
birde þunu eklemeliyim clan kalem hýc býrýnde dolu degýldý suan 2-3 kýsýlýk arkadas clanýnda oldugum ýcýn cok fazla dolu olmuyor kalem.

36 tane 5. sv binici ile intikama gelen adamýn yaklasýk 300er bin altýn iksir ve 2bin karasýný almýstým anlasýlan cok sinirlenmiþ Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap onun dýsýnda tangx63 biraz fazla almýþ onunda saldýrýdaki taktikleri cok iyiydi hak etti diyebilirim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap onun dýsýndakýler en fazla yarýsýnda kalýyor 2 depoyu ýndýrebildiler. dýger depolarým 11. sv olsaydý buyuk ýhtýmalle 3te 1 ini vericektim ganýmetýn.
Teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý 1 Nefeski Aþk

• 38.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 16 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
« Yanýtla #11 : 12 Eylül 2014, Cuma - 18:33 »
Klan isminizi ver nickinizi yazarsanýz köyünüze bakmak isterim. Düzen iyi gibi görnüyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap