Gönderen Konu: Eylül Güncellemesi Geniþ Özet  (Okunma sayýsý 1386 defa)

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Eylül Güncellemesi Geniþ Özet
« : 11 Eylül 2014, Perþembe - 18:33 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ziyaretci 'nin Mesajlarýný Beðenen 7 Kullanýcý: jeckparis (16 Eylül 2014, Salý - 12:15), muhayri mutiþ mami (12 Eylül 2014, Cuma - 20:09), ensar yuksel (12 Eylül 2014, Cuma - 19:45), msryr (12 Eylül 2014, Cuma - 09:22), @rif (12 Eylül 2014, Cuma - 00:19), TReeArms (11 Eylül 2014, Perþembe - 21:46), (11 Eylül 2014, Perþembe - 18:59)

Çevrimdýþý irlanda

• 31.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 102
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Sakarya Üniversitesi
  • 19 Mesajý Toplam
    21 Kere Beðenildi
  • COC Nick : irlandalý
  • Klaným : eksi çapuling
Ynt: Eylül Güncellemesi Geniþ Özet
« Yanýtla #1 : 11 Eylül 2014, Perþembe - 18:58 »
Dostum benim anlamadýðým nokta supercell tüm oyuncularý balon, minyon, ejder kullanýma teþvik ediyor. Neden? wgw kullanan suser sayýsý git gide düþüyor. Ýlk 20'ye bakarsanýz herkesin ordusu Balon&Minyon þekilde. Bunu yýllar önce domuzda yaptýlar ve domuza herolarý içeride tutarak, büyük bombanýn favori hedefini domuz yaparak, domuz biniciyi öldürdüler. Düþüncem güdümlü hava mayýný alan tesirli olabilir veya favori hedefi dragon olabilir.

Video için teþekkürler dostum.

twitter; tarikbey_
instagram; tarikbey

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
« Yanýtla #2 : 11 Eylül 2014, Perþembe - 19:07 »
Supercellin kimseyi yönlerdiǧini düþünmüyorum.Karadan saldýrmada tank görevini golem yapýyordu.Ýzbede hava saldýrý askeri yok  gibi bir þeydi.Þimdide hava saldýrýsý için tank görevi gören bir asker yayýnladýlar.Durumu eþitlediler.Gowiwi yapmak strateji ister herkes yapamaz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

VÝCTORY 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: irlanda (11 Eylül 2014, Perþembe - 19:12)

Çevrimdýþý irlanda

• 31.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Sakarya Üniversitesi
  • 19 Mesajý Toplam
    21 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 11 Eylül 2014, Perþembe - 19:12 »
Supercellin kimseyi yönlerdiǧini düþünmüyorum.Karadan saldýrmada tank görevini golem yapýyordu.Ýzbede hava saldýrý askeri yok  gibi bir þeydi.Þimdide hava saldýrýsý için tank görevi gören bir asker yayýnladýlar.Durumu eþitlediler.Gowiwi yapmak strateji ister herkes yapamaz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Haklýsýn gww'i yapmak pratik istiyor. Bakarsan klanlarýn yüzde 60'i feyk saldýrý kullanýyor. Ayrýca gww'de sonuç her zaman net olmuyordu. Ama Balon&Minyon'da bir köyün 2 yýldýz vermesi garanti gibi bir þey o yüzden ben yeni karakterin pek yararlý olacaðýný sanmýyorum. Büyük ihtimal valkyre gibi kullanýþsýz olacak he þunu da ele alalým barýnma için kaç asker kapasitesi saðlýyor eðer golem gibi 30ise pek tutmaz gibi.

twitter; tarikbey_
instagram; tarikbey

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 11 Eylül 2014, Perþembe - 19:55 »
Aynen katýlýyorum kullanýlmama ihtimali çok yüksek.Klan savasýndan klan savasýna kullanýlacak gibi.Oda 2-3 tane.Golem gibi kocaman duruyor çok yer kapalayabilir.

Çevrimdýþý jumong

• 30.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 99
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 20 Mesajý Toplam
    23 Kere Beðenildi
  • COC Nick : jumong
  • Klaným : BLACKLIST
« Yanýtla #5 : 11 Eylül 2014, Perþembe - 20:32 »
Videoda ki asker kapasitesinin 240 olduðunu düþürsek 30 birimlik yer kaplýyor.

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 11 Eylül 2014, Perþembe - 21:12 »
Hesaplamaya üþenmiþtim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 30 ise boþver gitsin  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý uchihali

• 61.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 322
  • Rep Puaný : 2
  • Clash of Clans
  • 75 Mesajý Toplam
    93 Kere Beðenildi
  • COC Nick : uchihali
« Yanýtla #7 : 11 Eylül 2014, Perþembe - 23:46 »
Az vuruyor sanki bir de çabuk ölüyor gibi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 12 Eylül 2014, Cuma - 01:33 »
Balon ve minyon tek yýldýzla þampiyonlarý liglerinde tutabilir ve seri savaþarak ilerleyebilir. Hepsi taþý basar, lakin þu olay mevcut havadan girilirse kara kadar ne kadar etkili olabilir. GWW dediðiniz þeyi 10 videodur kullanýyorum evet hiç ummadýðýnýz þeylerde oluyor ama çok zor. Keza havadan girmek içinde saðlama gidilemeyecek bir yön belirliyor artýk kýþlalar havadan ilerlemek içinde donatýldý bu þekilde farklý strateji ve ordulara yön verildi. Sadece tek asker olarak supercell teþvik ediyor dersen o da Valkyrie dýr ;P Piyasaya klan kalesine alýnarak kullanýldýðý görülüyor.

Hava saldýrýsýnýn bu golemi olan tazý. Savunma açýsýndan düþünürsek etkili iþler yapabileceðe benziyor. GWW neyse yeni bir benzer hava saldýrýsý taktiði bizleri beklemekte.

//
Feyk saldýrý dediðini þeye deðinmeyi unutmuþum. Bir feyk saldýrý asla net sonucu vermeyecektir. Kraliçenin hareketi ya da kalede çýkan tek okcunun ölümü dahi savaþý çok deðiþtirebilir. Genelde klan savaþlarýný detaylara dikkat ederek ve orijinal olarak yapmak gerekir.
« Son Düzenleme: 12 Eylül 2014, Cuma - 01:36 Gönderen: FurkanCeylan »

Çevrimdýþý irlanda

• 31.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Sakarya Üniversitesi
  • 19 Mesajý Toplam
    21 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 12 Eylül 2014, Cuma - 19:25 »
Balon ve minyon tek yýldýzla þampiyonlarý liglerinde tutabilir ve seri savaþarak ilerleyebilir. Hepsi taþý basar, lakin þu olay mevcut havadan girilirse kara kadar ne kadar etkili olabilir. GWW dediðiniz þeyi 10 videodur kullanýyorum evet hiç ummadýðýnýz þeylerde oluyor ama çok zor. Keza havadan girmek içinde saðlama gidilemeyecek bir yön belirliyor artýk kýþlalar havadan ilerlemek içinde donatýldý bu þekilde farklý strateji ve ordulara yön verildi. Sadece tek asker olarak supercell teþvik ediyor dersen o da Valkyrie dýr ;P Piyasaya klan kalesine alýnarak kullanýldýðý görülüyor.

Hava saldýrýsýnýn bu golemi olan tazý. Savunma açýsýndan düþünürsek etkili iþler yapabileceðe benziyor. GWW neyse yeni bir benzer hava saldýrýsý taktiði bizleri beklemekte.

//
Feyk saldýrý dediðini þeye deðinmeyi unutmuþum. Bir feyk saldýrý asla net sonucu vermeyecektir. Kraliçenin hareketi ya da kalede çýkan tek okcunun ölümü dahi savaþý çok deðiþtirebilir. Genelde klan savaþlarýný detaylara dikkat ederek ve orijinal olarak yapmak gerekir.

Tek feyk saldýrý sonucu garantilemez ama birden fazla feyk saldýrý yapýlýnca olay deðiþiyor. Sonuç hemen hemen ayný yalnýz ne kadar hesaplarsan hesapla archer queen duvara sabitlendi mi kafayý yememek elde deðil.

twitter; tarikbey_
instagram; tarikbey