Gönderen Konu: m.bilgine neden forumdan uzaklaþtirildi?  (Okunma sayýsý 1536 defa)

Çevrimdýþý m.bilgin2

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : m.bilgin
m.bilgine neden forumdan uzaklaþtirildi?
« : 12 Eylül 2014, Cuma - 01:47 »
Kim tarafindan ve ne sebeple forumdan uzaklaþtirildi?  Lütfen biri aciklama yapabilir mi ?

Çevrimdýþý m.bilgin2

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
Ynt: m.bilgine neden forumdan uzaklaþtirildi?
« Yanýtla #1 : 12 Eylül 2014, Cuma - 01:56 »
Lütfen bu konuya bir yetkili el atsin. Id ban atýlacak kadar ne yapýldý?  Ben giremiyorum , ayni wifi den baglanan komsularimda giremiyor. Lutfen bunu dikkate alin.

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #2 : 12 Eylül 2014, Cuma - 09:40 »
Size daha önceden diðer yönetici arkadaþlarým güncel mesajlarýnýz için uyarý vermiþti hemde 3 kere. Son olarak dünkü köy pazarýndaki konunuzda resim yoktu, size lütfen konuya resim ekleyin dedim. Konuda zaten resim var yazmýþtýnýz. Ben size 6:58 de uyarýda bulunmuþum, siz 6:59 da konuyu düzenleyip zaten konuda resim var diye yöneticiyi aldatmaya çalýþýyorsunuz. Zaten bunu ban sebebinede yazdým.

Çevrimdýþý m.bilgin2

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #3 : 12 Eylül 2014, Cuma - 14:36 »
Ben zaten konuyu duzenliyordum bugune kadar actigim her konuda resim bulunmaktadir. Sizi aldatacak bi pozisyon yok ortada. Banimi kaldirir misiniz?

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #4 : 12 Eylül 2014, Cuma - 14:49 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Ben zaten konuyu duzenliyordum bugune kadar actigim her konuda resim bulunmaktadir. Sizi aldatacak bi pozisyon yok ortada. Banimi kaldirir misiniz?

Hala ayný þeyi yapýyorsun, tekrar ban yemek sitemiyorsanýz lütfen forum kurallarýna uyun, hem elimde kayýtlar var konumu düzenliyorum demediniz, konuda zaten resim var dediniz. Konu kapansýn lütfen.

Çevrimdýþý m.bilgin2

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #5 : 12 Eylül 2014, Cuma - 17:12 »
Bu yaptýðýn haksizliktir. Ben senin Cevap yazdýðýný resimleri ekledikten sonra gördüm zaten. Sonuc itibariyle sende iþini yapýyorsun. ortada yanlýþ anlaþýlma var. Ayrýca biz 4 kisi ayni wifi den baðlanýyoruz hata benim olabilir onlarýn suçu ne ?

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
« Yanýtla #6 : 12 Eylül 2014, Cuma - 17:20 »
Forumda uyulmasý gereken bazý kurallarýmýz var, uymayanlarada yaptýrýmlarýmýz var, moderatör arkadaþ görevini yapmýþtýr

Konu kilit

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

TReeArms 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: uzaya (12 Eylül 2014, Cuma - 19:57), (12 Eylül 2014, Cuma - 17:23)