Gönderen Konu: Ejderin alamadýðý yerde domuz...  (Okunma sayýsý 945 defa)

Çevrimdýþý arikankuter

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Clash Of Clans -- Made in Turkey
  • Klaným : Big Brothers!
Ejderin alamadýðý yerde domuz...
« : 12 Eylül 2014, Cuma - 09:27 »
Klan savaþlarý = ejder olanlar bu videoyu bir izlesin.Domuzlar 4 havai fiþeðin olduðu geliþmiþ köylere gerçekten birebir, bu tip köylere ejderle saldýrýp da sonradan üzülmeyin.
Alýn size bir örnek adamlar 4 tane 5. level havai fiþekli yeri domuzla 30 sn de falan alýyor
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý jumong

• 30.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 99
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 20 Mesajý Toplam
    23 Kere Beðenildi
  • COC Nick : jumong
  • Klaným : BLACKLIST
Ynt: Ejderin alamadýðý yerde domuz...
« Yanýtla #1 : 12 Eylül 2014, Cuma - 16:29 »
Kardeþim dev bombalarý öyle tek koyarsan yerle bir ederler tabi iki tane yan yana koysaydý sen bir de öyle izleseydin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý muhayri mutiþ mami

• 68.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 414
  • Rep Puaný : 10
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 91 Mesajý Toplam
    116 Kere Beðenildi
  • COC Nick : mutiþ mami
  • Klaným : yok
« Yanýtla #2 : 12 Eylül 2014, Cuma - 17:27 »
güzel video tebrikler de o videoyu nereden buldun

BU KLANDA TÜRK KLANLARININ EN ÝYÝSÝ OLABÝLCEÐÝNE ÝNANIYORUM... ve çok ilgimi çektiði için Treearms abininin fotosunu alýyorum=)

Çevrimdýþý Porthos

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Rep Puaný : 3
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
  • COC Nick : porthos
  • Klaným : MOTOR DELÝLERÝ
« Yanýtla #3 : 12 Eylül 2014, Cuma - 21:18 »
Benim merak ettiðim videonun Ýngilizce olmasý sizde o klandasýnýz ve klan Türk klaný arkadaþ sanýrým yurt dýþýnda ikamet eden biri aksaný onu gösteriyor, ama sonuçta hitap ettiðiniz Türklerse, ve Türkçe videolar çekme imkanýnýz varken Ýngilizce olmasý, bizlere yardýmcý olmaktan çok sadece izlenme sayýsýný artýrmaya yönelik olduðunu düþünüyorum, samimi deðil.

Ayrýca profilinizdeki iletilere bakýnca forumun her tarafýna buranýn reklamýný yapmýþsýnýz sizin arkadaþýnýz (veya siz) olmasýna raðmen sanki ilk kez görmüþ gibi ''Klan savaþlarýnda genellikle ejder kullanýlýr ama adamlarýn taktik olaðanüstü ya, bu nasýl mütiþ bir saldýrýdýr ya!'' deyip durmuþsunuz baþka mesajlarýnýzda da, oysa hep ayný kiþinin videolarýnýn linkini vererek.

Bu tarz samimiyetsiz mesajlarýnýzdan dolayý hiçbir linkinize týklamayý düþünmüyorum umarým herkeste bunu yapar.
« Son Düzenleme: 12 Eylül 2014, Cuma - 22:27 Gönderen: Porthos »

Porthos 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TReeArms (13 Eylül 2014, Cumartesi - 08:48)

Çevrimdýþý crative09

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Rep Puaný : 0
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : BerkayVeli
  • Klaným : Turkish Raiders
« Yanýtla #4 : 13 Eylül 2014, Cumartesi - 02:32 »
 bende 200 lük ordu kapesitemle 3. seviye 4 ejder, 3.seviye 24 binici 3 þifa ve kaleyede 5. seviye 5 biniciyle saldýrýyorum ejderleri klan kalesine yakýn yerden salýp klan kalesini orda ejderlerle hallediyorum sonra biniciler ve 3 þifa büyüsüyle köy bünasý 9 larý bile kolay alabiliyorum