Gönderen Konu: Köy binasýný hýzlý yükseltmek  (Okunma sayýsý 2552 defa)

Çevrimdýþý Bahadýr Kavas

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 21
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • GALATASARAY
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : bhdrkvs
  • Klaným : EXCLUSIVE
Köy binasýný hýzlý yükseltmek
« : 11 Þubat 2013, Pazartesi - 15:16 »
Arkadaþlar bildiðiniz gibi köy binamýz var. Bu binamýz seviye aldýkça biz daha güçlü savunma , köy düzeni yapabiliyoruz. Öncelikle diyelim köy binanýz 6. seviye , 7. seviyeye yükseltmeye gücünüz yetmiyorsa , yetse bile bir gece býraksanýz hemen çalarlar. O yüzden kupanýzý 450-500 civarlarýna indirin. Zaten sizin köyünüz alt seviyelere göre çok güçlü kalacaðý için ganimet çalamazlar. Binayý yükselttikten sonra kupanýzý artýrabilirsiniz. Yararým dokunsuysa ne mutlu bana Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
 Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 11 Þubat 2013, Pazartesi - 15:18 Gönderen: Litiums »

Hak ettiysem +reprepreprepreprep Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Ynt: Köy binasýný hýzlý yükseltmek
« Yanýtla #1 : 11 Þubat 2013, Pazartesi - 19:39 »
Savunma geliþtirilir sonra köy binasýna geçilir. Kýsa özet bu, teþekkürler.

Ziyaretci 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: bozbey (05 Ekim 2014, Pazar - 17:31)

Çevrimdýþý MrYetisen

• 92.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 967
  • Rep Puaný : 33
  • Durumum:
  • The Hero of Weak people
  • 197 Mesajý Toplam
    474 Kere Beðenildi
    • MrYetisen on Twitter
  • COC Nick : Envercanytsn
  • Klaným : WOLF/BOZKURT
« Yanýtla #2 : 11 Þubat 2013, Pazartesi - 20:22 »
400-500'lere indiren tek kiþi sen olmayacaksýn; seninle ayný düþünen binlerce clasherdan birisi sana cezaný verir..

Çevrimdýþý Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 189
  • Rep Puaný : 27
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajý Toplam
    276 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Mustafa Empire
  • Klaným : COURAGE TEAM
« Yanýtla #3 : 11 Þubat 2013, Pazartesi - 21:21 »
Her þey iyi güzelde eðer köy binaný hýzlý hýslý geliþtiripte köyündeki diðer binalarý geliþtirmezsen ilerde bu binalarý geliþtirmekte zorluk çekersin çünkü ganimet köy binasýnýn leveli arttýkça azalýyor. E ganimet azalýnca da 2 savasta toplayacaðýn ganimeti 4 savasta topluyorsun ki bu da büyük bir zaman kaybý.

Emeðe Saygý +RepLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Mustafaempire 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: bozbey (05 Ekim 2014, Pazar - 17:31)

Çevrimdýþý Bahadýr Kavas

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • GALATASARAY
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 12 Þubat 2013, Salý - 13:13 »
Savunmayý da geliþtirmemiz gerektiðini biliyorum fakat klanýmýzda nasýl köy binasýný yükselticem çok zor diyenler oldu bende forumda da vardýr dedim. Bu yüzden bu konuyu açtým. Yararým dokunsuysa rica ederim.

Hak ettiysem +reprepreprepreprep Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Bahadýr Kavas

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • GALATASARAY
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 12 Þubat 2013, Salý - 13:14 »
Her þey iyi güzelde eðer köy binaný hýzlý hýslý geliþtiripte köyündeki diðer binalarý geliþtirmezsen ilerde bu binalarý geliþtirmekte zorluk çekersin çünkü ganimet köy binasýnýn leveli arttýkça azalýyor. E ganimet azalýnca da 2 savasta toplayacaðýn ganimeti 4 savasta topluyorsun ki bu da büyük bir zaman kaybý.

Ben sadece köy binasýný yükselticez demedim. O yüzden savunma içinde böyle bir taktik uygulayabilirsiniz.

Çevrimdýþý Bahadýr Kavas

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • GALATASARAY
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 12 Þubat 2013, Salý - 13:16 »
400-500'lere indiren tek kiþi sen olmayacaksýn; seninle ayný düþünen binlerce clasherdan birisi sana cezaný verir..

Bende kupamý düþürdüm fakat baþka bir rakip göremedim. Saldýranlardan da zaten 1 günde +180,+200 civarý kupa geliyor..